Teamleider a.i.

Nieuw

Functie omschrijving

Samen met 12 betrokken collega-teamleiders draag je bij aan de inrichting van onze organisatie, die al jarenlang groeit en momenteel in transitie is. Jij geeft jouw medewerkers het vertrouwen om mee te gaan in de veranderingen en begeleidt hen bij het zich eigen maken van werkvormen zoals agile werken. Ook draag je bij aan de werving van nieuwe collega’s en adviseer je onze directie en medewerkers over cluster overstijgende zaken. Denk daarbij aan de implementatie van het QAproces, opleidingen of de teamsamenstelling.

Opdrachtbeschrijving
In jouw rol als teamleider geef je binnen Datafundamenten en Analytics (DF&A) leiding aan een team van in totaal circa dertig toegewijde medewerkers, zoals businessanalisten, data-engineers, functioneel beheerders, data-scientists, een scrummaster, een aantal nog in te vullen vacatures, en een aantal extern ingehuurde medewerkers. Met je team ontwikkel je datagedreven producten op basis van beproefde en nieuwe technieken, waarbij je samenwerkt met een product manager in een Agile omgeving. De focus ligt op compliance en risk-modeling, verantwoording en procesanalyse. Als teamleider ben je ook verantwoordelijk voor de analyticsproducten die in gebruik zijn. Jij bent degene die het team coacht, inspireert en motiveert om samen te werken en het beste uit zichzelf te halen.

Als teamleider ligt de nadruk op human resource management. Je biedt een veilige basis voor jouw medewerkers om hun werk te kunnen doen. Je hoeft niet in detail op vakinhoud te coachen, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met de wereld van big data en analytics zodat je een volwaardige gesprekspartner kunt zijn op inhoud.

Functie eisen

• Je hebt wo werk- en denkniveau.
• je hebt ervaring met het aansturen en motiveren van medewerkers, bij voorkeur als manager.
• Je hebt affiniteit met data & analytics.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met agile werken.
• Je hebt bij voorkeur kennis van het politiek-bestuurlijke domein.

Extra info

Startdatum 11-4-2022
Einddatum 30-9-2022
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 36,00
Aantal posities 1

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

18.03.2022

Publicatie eindigt

23.03.2022

Contactpersoon

Foeken

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.