Detacheren

Jij wilt werken op de manier die bij jou past. Of op verzoek van de opdrachtgever die graag een professional wilt inzetten via detachering! Hiervoor werken wij samen met Uniforce (zij worden jouw juridische werkgever) en de personal agent !

De personal agent is een detacheringsformule voor zelfstandige professionals en regelt de uitbetaling en alle administratieve verplichtingen op basis van jouw wensen.

Personal Agent handelt alles contractueel met je opdrachtgever af en draagt zorg voor een correcte salarisbetaling. Je merkt aan alles dat de arbeidsovereenkomst, je loonadministratie en alle andere randvoorwaarden zijn ontworpen om jou te helpen. Personal Agent dient geen enkel ander belang dan het jouwe.

Geldzaken

Wij verwerken het tarief dat je met je opdrachtgever hebt afgesproken. Natuurlijk wil je precies weten, wat er met jouw tarief gebeurt. In de calculator kun je precies zien welke verplichte belastingen er allemaal zijn en wat je netto overhoudt. Bovendien leggen wij je deze zaken duidelijk uit in een intakegesprek met een van de consultants.

Sociale zekerheid 

Bij Personal Agent ben je vrij in opdrachtkeuze en opdrachtduur. Met als voordeel dat je recht hebt op sociale zekerheid (WW,WIA) en ziektewet. Je hoeft je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel want je hebt een arbeidsovereenkomst met Personal Agent. Zie het als een startbaan, een tussenstap of een landingsbaan voor jou als professional. Als freelancen even niet of niet meer werkt voor jou.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat je kan verdienen met detachering? Neem contact met ons op!
ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.