Project Assistent

Nieuw

Functie omschrijving

Krijg jij ook energie door je op veel dingen tegelijk te focussen? Ga je met projecten aan de slag die daadwerkelijk verschil maken in de arbeidsmarkt? Lees dan snel verder want dit is de functie voor jou!

Je ondersteunt met het plannen van afspraken, budgetbeheer, relatiebeheer, algemene ondersteuning van de projectmanagers en de marktgroep-coördinator/projectleider. Je helpt bij evenementen en voorlichtingsbijeenkomsten, met als doel dat de marktgroep-coördinator/projectleider zich kan focussen op sturing en verkleinen van de mismatch binnen de sectoren Bouw & Techniek en ruimte krijgt in zijn werkzaamheden om nieuwe projecten (bijvoorbeeld uitbreiding Bouwhubs) op te starten.

De functie geeft je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De werkzaamheden zijn erg afwisselend aangezien je met veel verschillende projecten bezig bent. Denk bijvoorbeeld aan de Ontdekhal waar kinderen op een speelse manier in aanraking komen met techniek tot aan de Beroepentuin waar zij-instromers worden opgeleid naar banen in de energietransitie. Je onderhoudt contact met verschillende interne en externe partners.

Als assistent van de projectleider houd je je bezig met meerdere projecten binnen de Marktgroep Bouw, Techniek & Energietransitie. Elk project is anders; er zijn er acht verschillende projecten, waarvan sommige projecten jaren duren en sommige projecten binnen een paar maanden gerealiseerd zijn. In jouw functie werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen Gemeente Utrecht, zoals Onderwijs, Social Return en Circulaire Economie. Ook onderhoud je de contacten met onder andere (externe) partners als Woningcorporaties, Stichtingen, Provincie, Onderwijsinstellingen en veelvoud van bedrijven, zoals BAM en ULC.

De opdrachtgever(s)

Utrecht is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Dat brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Zo heeft Utrecht hoge duurzaamheids- en economische ambities én de grootste bouwopgave van Nederland. De transitie naar een aardgasvrije stad vraagt om stevige innovaties in de bouw waarbinnen hoogtechnologische oplossingen de weg vinden naar de bestaande bouw. De noodzaak voor een circulaire economie met de inzet om het gebruik van primaire grondstoffen neemt toe door continu stijgende mondiale consumptie en gestage uitputting van geologische grondstoffenreserves.

En de gemeente streeft bij die groei naar een evenredige toename van de werkgelegenheid met de beroepsbevolking, een optimale aansluiting tussen beroepsbevolking en arbeidsmarkt, een goede aansluiting met de opleidingen, en het versterken van de Utrechtse positie in de markt. De missie is een maximaal inzetbare beroepsbevolking op (middel)lange termijn. We zetten in op vier kansrijke marktgroepen: gezondheid, onderwijs, ICT & digitale vaardigheden, en bouw & energietransitie. We zoeken een collega die ons team van de marktgroep bouw & energietransitie komt versterken.

Functie eisen

  • MBO werk- en denkniveau met een ondersteunende opleiding als achtergrond
  • Minimaal 2 jaar ervaring, binnen de overheid is een pré
  • Buiten het feit dat je ondersteunt in een project heb je de kans te laten zien dat je van meerwaarde kan zijn bij verschillende projecten. Je moet daarom goed kunnen opereren in een hectische omgeving.
  • Leuke stap voor iemand die zijn of haar ervaring wil delen, wat meer de diepte in wil en zijn of haar skills uit wil breiden.

Extra info

  • Periode: Zes maanden. Met kans om 18x 1 maand te verlengen met een maximale inhuurperiode van 2 jaar.
  • Belasting: 20 - 24 uur per week gemiddeld

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

12.11.2021

Publicatie eindigt

27.11.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.