Project - en Marktgroep Assistent

Nieuw

Functie omschrijving

Krijg jij ook energie door je op veel dingen tegelijk te focussen? Ben jij het liefst met meerdere zaken op hetzelfde moment bezig? Lees dan snel verder want dit is de functie voor jou!

Ondersteuning met het plannen van afspraken, budgetbeheer, relatiebeheer, algemene ondersteuning van de projectmanagers en de marktgroep-coördinator/projectleider. Hulp bij evenementen en voorlichtingsbijeenkomsten, etc. Met als doel dat de marktgroep-coördinator/projectleider zich kan focussen op sturing en resultaat. En ruimte krijgt in zijn werkzaamheden om nieuwe projecten op te starten.

De functie geeft je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De werkzaamheden zijn erg afwisselend aangezien je met veel verschillende projecten werkt en je contacten onderhoudt met allerlei instanties en afdelingen.

Als assistent van de projectleider ga jij je bezighouden met meerdere projecten binnen de Marktgroep Bouw, Techniek & Energietransitie. Elk project is anders; er zijn kleinere en grotere projecten, projecten die jaren duren en projecten die in korte tijd gerealiseerd worden. In jouw functie werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen Gemeente Utrecht. Ook ga jij de contacten onderhouden met onder andere (externe) partners als Woningcorporaties, Stichtingen, Provincie, Onderwijsinstellingen en veelvoud van bedrijven.

De opdrachtgever(s)

Opgave Werk voor Iedereen en de marktgroep Bouw, Techniek & Energietransitie
Utrecht is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Dat brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Zo heeft Utrecht hoge duurzaamheids- en economische ambities én de grootste bouwopgave van Nederland. De transitie naar een aardgasvrije stad vraagt om stevige innovaties in de bouw waarbinnen hoogtechnologische oplossingen de weg vinden naar de bestaande bouw. De noodzaak voor een circulaire economie met de inzet om het gebruik van primaire grondstoffen neemt toe door continu stijgende mondiale consumptie en gestage uitputting van geologische grondstoffenreserves.

En de gemeente streeft bij die groei naar een evenredige toename van de werkgelegenheid met de beroepsbevolking, een optimale aansluiting tussen beroepsbevolking en arbeidsmarkt, een goede aansluiting met de opleidingen, en het versterken van de Utrechtse positie in de markt. De missie is een maximaal inzetbare beroepsbevolking op (middel)lange termijn. We zetten in op vier kansrijke marktgroepen: gezondheid, onderwijs, ICT & digitale vaardigheden, en bouw & energietransitie. We zoeken een collega die ons team van de marktgroep bouw & energietransitie komt versterken.

Omschrijving kandidaat

Dit is een mooie functie voor iemand die wat meer is dan alleen een ondersteuner, maar ook inhoudelijk uitgedaagd wil worden. Een goed stapje hogerop voor iemand die part time wil werken en op deze manier meer ervaring op wil doen.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring in ondersteunende rollen
  • Mbo+ niveau
  • Twee jaar ervaring als project assistent.

Competenties

  • Hands-on,
  • Flexibiliteit,
  • Stressbestendigheid,
  • Ordelijkheid,
  • Goed benaderbaar,
  • En goede sociale vaardigheden.

Extra info

  • Periode: Vanaf 1 november tot en met 30 april met de optie om 18 x 1 maand te verlengen (met een maximale inhuurperiode van 24 maanden).
  • Belasting: 16 uur per week gemiddeld

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

13.10.2021

Publicatie eindigt

19.10.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.