Technisch Security Specialist

Nieuw

Functie omschrijving

Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. KVK geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken. Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Binnen KVK wordt er veel aandacht besteed aan security en lopen er diverse initiatieven en projecten om het security niveau naar een nog hoger niveau te brengen. Daarom zijn we op zoek naar een technisch security projectleider, welke zorg draagt dat binnen het programma Security de gedefinieerde security projecten gestructureerd worden opgepakt en succesvol worden uitgevoerd.

De kandidaat verdiept, samen met de programma manager, de security architect en de diverse security experts, de gedefinieerde projecten binnen het programma Security. De kandidaat is de spin in het web en schakelt soepel tussen programma management-, security en technisch inhoudelijke aspecten. De kandidaat heeft beschikt daarom ook over een technische én security achtergrond, zodat de kandidaat op basis van kennis, kunde en veel praktische praktijkervaring besluiten en richting kan geven aan de security projecten. Daarnaast kan de kandidaat verdere detailstructuur brengen in de security projecten en zorgdragen dat op basis van het "projectmanagement-vierkant" (tijd, geld, kwaliteit en kwantiteit) i.c.m. een Agile aanpak de projecten succesvol worden uitgevoerd. Daarbij zijn het motiveren van de diverse teams en experts, plannen en herplannen plus het zorgdragen voor de communicatie richting de vele stakeholders, zaken waarin de kandidaat ruime ervaring heeft.

De kandidaat implementeert, op een Agile manier, het netwerksecurity model voor de nieuwe te bouwen Active / Active Twin Datacenter. Verder zorgt ervoor dat de benodigde kennis overgedragen en geborgd wordt bij diverse KVK beheerders.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo opleiding
  • Kandidaat is in het bezit van PRINCE2 (minimaal practitioner) en/of IPMA-D (of hoger) certificering
  • Kandidaat is in het bezit van ISO27001 certificering
  • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Security Specialist in een soortgelijke organisatie
  • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het opzetten en begeleiden van meerdere security projecten
  • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en aantoonbare ervaring met het uitvoeren van meerdere trajecten op het gebied van Firewalls, Anti Ddos, Datacenters, Acces Management, CISCO ACI
  • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Zonering
  • Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica
  • Kandidaat is in het bezit van NIST-800 certificering

Competenties

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen
Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Extra info

Van 16-8-2021 t/m 31-12-2021 | Optie verlenging: 5 x 6 maanden | Standplaats: Utrecht | IT | Uren: 40 per week | Aantal FTE: 1

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

21.07.2021

Publicatie eindigt

31.07.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.