Projectleider Contractmanagement (Automatisering / ICT)

Nieuw

Functie omschrijving

De 22 afdelingen van de gemeente Amersfoort houden zelfstandig een contractenregister bij. De gemeente heeft de wens om het contractmanagement verder te professionaliseren, onder meer door de contracten onder te brengen in een centraal contractregister in het zaaksysteem.

De projectleider brengt in beeld wat er nodig is om de huidige contracten onder te brengen in een centraal register en om het contractmanagement structureel te professionaliseren.
De verantwoordelijkheid voor het actueel houden van het contractenregister blijft belegd bij de afdelingen. De projectleider gaat dan ook in nauwe samenwerking met de afdelingen aan de slag om de huidige contracten in beeld te brengen en te kijken welke werkprocessen er rondom de contracten zijn. Vervolgens zal de projectleider samen met de afdeling de nodige stappen zetten om de contracten onder te brengen in het centraal register en de werkprocessen die daar bij horen, in te richten.

Omschrijving kandiaat

Wij zoeken een kandidaat die ervaring heeft met projectmanagement bij gemeenten en in het bijzonder met contractmanagement. Iemand die flexibel is in het meedenken met de specifieke processen van de afdelingen en tegelijk koersvast is in het bereiken van de verdere professionalisering van het contractmanagement. Kennis van gemeentelijke processen en zaakgericht werken zijn noodzakelijk om voldoende tempo te kunnen maken in de stappen die gezet worden.

Functie eisen

  • U heeft succesvol een relevante HBO of WO opleiding afgerond.
  • U heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider op het gebied van verbetering van werkprocessen, bedrijfsvoering of informatievoorziening bij gemeenten. Licht dit duidelijk toe in uw cv.
  • U heeft ervaring met de implementatie van verbeterprocessen specifiek op het gebied van contractmanagement.
  • aantoonbare ervaring met zaakgericht werken
  • voldoende kennis van privacyvraagstukken in overheidsorganisaties

Extra info

Van 15-6-2020 t/m 31-12-2020 | Optie verlenging: 3 x 6 maanden | Standplaats: Amersfoort | Automatisering / ICT | Uren: 24 per week | Aantal FTE: 0.67

Locatie

Amersfoort

Publicatiedatum

15.05.2020

Publicatie eindigt

24.05.2020

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.