P&O Adviseur

Nieuw

Functie omschrijving

Als P&O adviseur bij Stadsbedrijven heb je een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je volop in verbinding staat met de business:

  • Je bent businesspartner van een afdeling en ondersteunt leidinggevenden op het gebied van personele kwesties. In deze rol heb je kennis van de uitdagingen en ambities van de afdeling en geef je passende adviezen met betrekking tot de ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers.
  • Je bent adviseur van de directeur in het kader van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR). In die rol ben je aanwezig bij overleggen met de ondernemingsraad en ben je betrokken bij de voorbereiding en aanleveren van stukken.

In beide rollen, inhoudelijk P&O adviseur als adviseur in het kader van de WOR, geef je advies, maar ben je ook operationeel en praktisch bezig met het schrijven van brieven, uitzoeken van zaken, bewaken van agendapunten en dergelijke. Als P&O adviseur kom je te werken bij het P&O team van de afdeling Bedrijfsvoering, die de overige vijf afdelingen van Stadsbedrijven ondersteunt. Het P&O team bestaat uit zeven P&O adviseurs en twee P&O medewerkers. Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is met ruim 900 medewerkers het visitekaartje van de gemeente Utrecht. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden of reinigen van de openbare ruimte, sportlocaties, zwembaden, parkeergarages, begraafplaatsen en welzijnsaccommodaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten ... Iedereen ziet ons werk!

Omschrijving kandiaat

Om de business goed te kunnen adviseren, zijn wij als team continu in beweging. Bestaande zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en vernieuwen passen bij jouw persoonlijkheid. Daarnaast is het van belang dat je projectmatig kan werken, je snel kan schakelen en tegelijkertijd het overzicht kunt houden. Je vindt het belangrijk om écht resultaat te boeken.

Functie eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ruime kennis en ervaring binnen het HRM vakgebied - Kennis van de WOR en ervaring met samenwerken met een OR
  • Ervaring hoe om te gaan met verschillende en/of strijdige belangen, visies en doelgroepen
  • Politiek-bestuurlijke en maatschappelijke sensitiviteit en je bent bestand tegen druk
  • Beschikbaarheid op dinsdag en donderdag

Extra info

  • Periode: per direct tot 1 februari 2020
  • Belasting: 24 uur per week gemiddeld

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

09.09.2019

Publicatie eindigt

12.09.2019

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.