Ontvangstmedewerker

Nieuw

De opdrachtgever(s)

De maatschappij wordt steeds ingewikkelder en veel burgers hebben geen overzicht van de wet- en regelgeving. Het Juridisch Loket kan daarbij helpen en ondersteunen. Het Juridisch Loket verleent hulp aan klanten door middel van vraagverheldering en het beantwoorden van uiteenlopende hulpvragen via verschillende kanalen.

Functie eisen

  1. We zijn op zoek naar een stevige, servicegerichte, proactieve ontvangstmedewerker. Iemand die een gastvrije uitstraling en benadering heeft, die er plezier in heeft actief contact te maken met de binnenlopende bezoekers en die een prettige, correcte benadering heeft, ongeacht wie er tegenover hem/haar staat. Onze doelgroep is behoorlijk divers: jong, oud, man, vrouw, meer/minder taalvaardig en meer/minder zelfredzaam.
  2. Een medewerker die tevens met een ‘veiligheidsblik’ kan kijken: die ziet waar het handig is om een deur open of juist dicht te zetten, die er alert op is of dergelijke zaken conform afspraak gebeuren en die het opmerkt als er onrust bij bezoekers is of als er dreiging of mogelijke agressie in de wachtruimte ontstaat. Die niet bang is om ergens op af te stappen en die in staat is om te de-escaleren.
  3. En die daarnaast een open, coachende houding heeft en in staat is om anderen vaardigheden te leren die onder 1 en 2 vermeld staan. Deels door voorbeeldgedrag en deels door een coachend gesprek aan te gaan.

Extra info

Startdatum: 17-06-2024
Einddatum: onbekend
Aantal uur per week: 32-36 uur

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

06.05.2024

Publicatie eindigt

10.05.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.