Medewerker Monitoring Waterkwaliteit

Nieuw

Functie omschrijving

De Medewerker Monitoring Waterkwaliteit werkt samen met collega's aan het beheer van waterkwaliteitsgegevens, de monitoring van het watersysteem en evaluatie hiervan. Werkzaamheden in deze rol betreffen data-evaluaties ten behoeve van meetnetoptimalisatie, het opstellen van achtergronddocumentatie m.b.t. onze KRW-monitoring en toetsing van ecologische en chemische meetdata gegevensbeheer in DAWACO (met name ecologie). Momenteel werken wij aan een herziening van ons waterkwaliteitsmeetnet; hierbij is de kennis en ervaring van de professional van groot belang.

Functie eisen

  • minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • minimaal 3 jaar ervaring in een relevante functie.
  • Geef aan de opdracht bij het waterschap wordt uitgevoerd op basis van de opgedane kennis en ervaring. Denk hierbij aan ervaring op het gebied van ecologische en chemische waterkwaliteitsmonitoring. De kandidaat dient kennis te hebben van monitoring waterkwaliteit, kaderrichtlijn water, data-analyse vaardigheden, toetsing en meetnetbeheer. Ervaring met toetsing van waterkwaliteitsdata en DAWACO is vereist en kennis van gewasbeschermingsmiddelen is een pre. In deze rol moet je zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Extra info

  • Kandidaat dient per 5 juni 2023 beschikbaar te zijn voor de gevraagde uren. Geef hieronder aan per wanneer de kandidaat beschikbaar is. Exacte Startdatum in overleg met Opdrachtgever.
  • Het aantal te werken uren is gemiddeld 16 uur per week.
  • De einddatum van de inhuurperiode is 31 december 2023, met de mogelijkheid tot verlenging tot maximaal twee keer (voor bepaalde tijd) en een maximale inhuurtermijn van 24 maanden inclusief de initiële inhuurperiode.

Locatie

Ridderkerk

Publicatiedatum

22.05.2023

Publicatie eindigt

28.05.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.