Locatiemanager opvanglocatie

Nieuw

Functie omschrijving

Vanuit de gemeente Purmerend organiseren we naast onze reguliere taken ook de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Dit doen we in samenwerking met maatschappelijke organisaties en landelijke/lokale vrijwilligersorganisaties. Op dit moment maken we gebruik van diverse locaties binnen onze gemeente om deze opvang te realiseren. Om de coördinatie en afstemming met betrekking tot dit project goed te kunnen begeleiden zijn we op zoek naar een Locatiemanager.

Als Locatiemanager ben jij het aanspreekpunt voor 2 van onze opvanglocaties van een opvanglocatie en verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken. Je creëert een omgeving waarin de Oekraïense vluchtelingen zo humaan en waardig mogelijk worden opgevangen zonder daarbij te hospitaliseren maar juist mét eigen regie voor de ontheemden. Je coördineert de werkzaamheden binnen de opvanglocaties en signaleert aandachtspunten. Je hebt ervaring en een duidelijke visie in het vormgeven van kwalitatieve opvang en neemt verantwoordelijkheid om de opvang steeds aan te laten sluiten bij de veranderende omstandigheden. Jouw werkzaamheden zijn uiteenlopend en hebben te maken met locatie- en voorraadbeheer, veiligheid, (interne) communicatie, crisismanagement, conflictbemiddeling en het welzijn van inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten. Hierbij werk je samen met diverse werkgroepen binnen de gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg, werk en inkomen. Ook draag je zorg voor de verbinding met externe partners zoals politie, brandweer, catering- en schoonmaakbedrijven etc. Je werkt samen met een andere locatiemanager die verantwoordelijk is voor andere locaties en stuurt het team van medewerkers aan.

We zijn op zoek naar een collega met een daadkrachtige en flexibele instelling die snel kan schakelen tussen verschillende coördinerende, leidinggevende, en operationele taken.

De opdrachtgever(s)

Voor Purmerend werken is bijzonder, want wij werken doorlopend voor de opgave buiten. Dat betekent dat we goed in de gaten houden hoe het met onze inwoners en ondernemers gaat. Dit vraagt empathie en het vermogen om goed te kunnen verbinden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je omgeving en je collega’s vinden we belangrijk.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Beschikbaar vanaf 12 juni 2023 voor minimaal 32 uur per week.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in het coördineren, opzetten of aansturen van sociale projecten (benoem dit duidelijk in het cv.)
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Aantoonbare werkervaring in een omgeving met (nood) opvang met minimaal 125 opvangplaatsen (benoem dit duidelijk in het cv.)
  • Beschikt over een geldige BHV certificering (benoem dit duidelijk in het cv.)

Competenties

  • Je hebt ervaring met coördinerende en/of projectleiderswerkzaamheden;
  • Je toont daadkracht en leiderschap;
  • Je kunt snel schakelen en organiseren;
  • Beheersing van gesprekstechnieken en interculturele communicatie;
  • Goede mondelinge beheersing van de Engelse taal;
  • Je werkt en bent verbindend.

Extra info

  • Duur Tot 1 maart 2024
  • Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend
  • Uren per week 32 - 36
  • Start 12 juni 2023

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 1 juni 2023 tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 30 mei 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Locatie

Purmerend

Publicatiedatum

17.05.2023

Publicatie eindigt

28.05.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.