Senior Toezichthouder (met werkvoorbereidende en directievoerende taken)

Nieuw

Functie omschrijving

ij bent voor het Dagelijks Onderhoud de inhoudelijk specialist binnen het vakgebied civiele constructies (bruggen, kades, steigers, tunnels, baggeren) in één of meer deelgebieden van Amsterdam. In opdracht van de directievoerder zie je er, buiten op de werken, op toe dat de aannemers het dagelijks onderhoud juist uitvoeren. Deze werkzaamheden vallen onder het jaarlijkse onderhoudsprogramma. Daarnaast pak jij ad-hoc zaken op. Zo kan een bewoner melding maken van een plotseling wegzakkende steiger. Maar ook onveilige situaties door eigen (dagelijkse schouw). In zo'n geval beoordeel jij de situatie en stel je richting je directievoerder een passende oplossing voor. Vervolgens zorg je voor adequate uitvoering.

Werkzaamheden

Iedere dag opnieuw sta jij voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Je stuurt de aannemer(s) aan en houdt toezicht op het werk dat wordt uitgevoerd. Houdt iedereen zich aan de afspraken? Passen we steeds de wettelijke kaders rondom onder arbo, veiligheid en milieu toe? Dat zijn de vragen waarop jij de antwoorden weet. Is er sprake van knelpunten tijdens de uitvoering? Dan spreek je de betreffende partij hierop aan. Je stuurt bij waar nodig en rapporteert aan de directievoerder en de teammanager. Je neemt deel aan verschillende overleggen, zoals bouwvergaderingen, en legt de afspraken vast. Als kostenverantwoordelijke verzamel je de termijnstaten. Deze leg je ter controle voor aan de directievoerder. Voor zowel de aannemer als omwonenden en bedrijven ben jij het eerste aanspreekpunt voor civiele constructies. Is er sprake van een complexe vraag van de aannemer of van een klagende omwonende? Dan bepaal je met de directievoerder de juiste aanpak. Naast je eigen deelgebieden heb je ook oog voor de rest van de stad. Collega-toezichthouders kunnen rekenen op jouw betrokkenheid en samenwerking.

De opdrachtgever(s)

Bij Stadswerken werken ruim 1.200 experts in het schoonhouden van de stad, verzorgen van het groen, onderhouden van alle wegen, stoepen, pleinen, tunnels, bruggen en kades. De zestien vestigingen zijn verspreid over de stad. Naast de stafdeling Strategie, innovatie en kwaliteitsmanagement en Directie- en bestuur advisering zijn er nog zeven afdelingen verantwoordelijk voor het verzorgen, onderhouden, beheren en schoonmaken en -houden van de openbare ruimte in de stad Amsterdam.

Functie eisen

  • in het bezit van een erkende mbo diploma Civiele Techniek / Weg- en waterbouw.
  • in het bezit van een geldige VCA-VOL.
  • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 10 jaar) als Toezichthouder, Directievoerder of Projectleider in het gevraagde werkgebied.
  • aantoonbare ervaring in het werken met RAW/UAV gerelateerde contracten.
  • ervaring met werken in het gevraagde werkgebied in gemeentelijke organisaties.

Extra info

• Startdatum: 03-05-2021
• Einddatum: 30-04-2022
• Werklocatie: P. Braaijweg, Amsterdam-Duijvendrecht
• Aantal fte: 1
• Aantal uren per week: 28-36 uur
• Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van 2 jaar

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

31.03.2021

Publicatie eindigt

12.04.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.