Asset Manager-Schiphol

Nieuw

Functie omschrijving

BAM Energie & Water realiseert de infrastructuur voor duurzame opslag en transport van energie en water. Op Schiphol hebben ze een meerjarig contract voor projecten en beheer van ondergrondse infrastructuur zoals verlichting, verkeersregelinstallaties en gas- en waterleidingen.

Als Asset Manager maximaliseer je de impact van BAM op de werking van de assets op Schiphol. Je leidt het team "Asset Management (OPEX)" en het 9-jarig assetmanagementcontract. Je hebt nauw overleg met de opdrachtgever Schiphol en adviseert over verduurzaming, omgevingsmanagement en assetrendement. Je draagt bij aan ontwerpen/projecten van het CAPEX-team en bent verantwoordelijk voor informatie- en procesmanagement.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een technisch aspect;
  • Ervaring met NEN-ISO 55001;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in assetmanagement;
  • VCA-1 of VOL certificaat;
  • Spreektaal: Nederlands.
  • De kandidaat gaat akkoord met detachering.

Competenties

Je straalt rust en vertrouwen uit naar je team, communiceert duidelijk en hebt oog voor het individu. Je bent ambitieus, gedreven en gericht op continue verbetering.

Locatie

Schiphol, Nederland

Publicatiedatum

21.03.2024

Publicatie eindigt

09.04.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.