WOZ Taxateur

Nieuw

Functie omschrijving

We zoeken een WOZ gediplomeerd taxateur die voor ons de woningen, bedrijven en incourante objecten gaat taxeren. Ook ga je aan de slag met het afhandelen van bezwaar- en beroepsschriften.

De gemeente Baarn voert de belastingtaken uit voor zowel de gemeente Baarn als de gemeente Eemnes. Jouw focus ligt in eerste instantie op de WOZ objecten van de gemeente Eemnes.

De opdrachtgever(s)

Bij de gemeente Baarn zijn ruim 155 medewerkers in dienst. Om onze ambities te verwezenlijken hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor inwoner en organisatie.

Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Elke dag is anders met deze collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Ook zijn er korte lijnen met het gemeentebestuur en het management. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Een baan bij ons betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

De organisatie is flink in beweging. De focus van de gemeente Baarn is gericht op het centraal stellen van de klant en het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening. Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: samenwerken, duidelijk en verbindend.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als WOZ Taxateur bij een gemeentelijke organisatie;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met advisering bij WOZ bezwaarschriften;
  • Beschikbaar per uiterlijk 1 maart 2023 beschikbaar voor minimaal 16 uur per week;
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als WOZ Taxateur bij een gemeentelijke instelling
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met bezwaar en beroep procedures
  • Afgeronde opleiding tot taxateur
  • Aantoonbare ervaring met het opstellen van verweerschriften

Competenties

- Verantwoordelijkheid
- Analytisch vermogen
- Oordeelsvorming
- Klantgerichtheid
- Kwaliteitsgerichtheid

Extra info

  • Duur 10 maanden
  • Optie tot verlenging 3 maal 4 maanden
  • Uren per week 16 uur
  • Start 1 maart 2023

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 24 februari 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 23 februari 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Locatie

Baarn

Publicatiedatum

17.02.2023

Publicatie eindigt

20.02.2023

Contactpersoon

Foeken

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.