Boa met het taakaccent jeugd

Nieuw

Functie omschrijving

Jij gaat natuurlijk doen wat we allemaal doen maar daarnaast ben je onze specialist als het gaat de aanpak van, of nog beter: het voorkomen van jeugdoverlast. Je maakt makkelijk contact met jongeren en jeugdgroepen, hebt oog voor hun behoefte en weet die te vertalen naar gemeentelijke processen maar bent ook in staat om het goede gesprek te voeren met jongeren, ook als het wat minder gezellig is.

De opdrachtgever(s)

De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Team
Team toezicht en handhaving bestaat op dit moment uit 9 enthousiaste en betrokken handhavers. Ook bij ons is het werkveld waarin we opereren en de taken die we doen in de afgelopen jaren flink veranderd. Hoewel we het superfijn vinden om lekker integraal te werken erkennen we ook dat sommige zaken specialistische kennis en aandacht vragen, vandaar dat we werken met taakaccenten. De teamsamenstelling is heel gevarieerd en dat proberen we zo te houden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief maar we doen het wel samen met elkaar en zelfstandigheid is wat anders als eigenwijsheid en daar houden we elkaar ook scherp op.

Functie eisen

  • Kandidaat is in het bezit van een geldig diploma Buitengewoon opsporingsambtenaar domein 1 (BOA);
  • Aantoonbare werkervaring als BOA.
  • Afgeronde opleiding tot jeugdboa
  • Aantoonbare werkervaring met de doelgroep Jeugd
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als BOA
  • Aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie
  • In het bezit van van een Drank en Horecawet/ RTGB diploma

Competenties

- Klantgerichtheid/ Resultaatgerichtheid/ Vernieuwend denken en handelen

Extra info

  • Duur 12 maanden
  • Optie tot verlenging 2 maal 12 maanden
  • Uren per week 12 maanden
  • Start Zo spoedig mogelijk

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 6 juni 2023 tussen 13:00 uur en 16:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 5 juni 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Locatie

Zeist

Publicatiedatum

24.05.2023

Publicatie eindigt

31.05.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.