Consulent Schulddienstverlening

Nieuw

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren schuldhulpverlener met kennis van schuldregelingen uitvoeren van A tot Z. De kandidaat heeft ervaring met motiverende gespreksvoering en het opzetten van andere trajecten dan schuldregelingen zoals budgetcoaching, betalingsregelingen, informatie & advies etc.

Wij hebben niet voldoende capaciteit en/of kennis beschikbaar. Voor deze rol willen wij inhuren.

Werkzaamheden

De onderstaande werkzaamheden behoren tot de opdracht en maken onderdeel uit van de prijslijst:
  • Schuldregelingen bespreken en vastleggen
  • Begeleiding andere trajecten binnen het kader van schulddienstverlening
De genoemde werkzaamheden worden door u als inschrijver uitgevoerd.

Functie eisen

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Een succesvolle afronding van de HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening is een pré;
  • Minimaal twee jaar ervaring met de hierboven genoemde taken.

Competenties

  1. vertrouwen: We geven vertrouwen door los te laten: dat is voor ons de basis van samenwerken. We hebben vertrouwen in de ander en zijn open en transparant. Daarom praten we met de ander in plaats van over de ander. We hebben vertrouwen in de intentie van een ander, gaan uit van het goede en spreken dat vertrouwen ook uit. Iedereen kan op ons vertrouwen en we staan voor resultaat.
  2. lef: We durven, mogen en worden zelfs uitgedaagd om van de gebaande paden af te wijken, zolang we bezig zijn met verbeteren. We durven fouten te maken en deze te erkennen. Daarom stellen we ons kwetsbaar op en geven en ontvangen we feedback. Regelmatig kijken we in de spiegel en durven we onszelf scherp te ondervragen.
  3. bevlogenheid: Wij zijn betrokken en gedreven in wat we doe voor de omgeving en voor onszelf. We voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. Bovendien maken we kenbaar wat onze toegevoegde waarde is en denken we in kansen en mogelijkheden. We werken vanuit onze persoonlijke drijfveren en maken het verschil.
  4. respect: We staan open voor anderen en vullen niet in, maar vragen door. We zijn bereid om de ander te laten groeien. In onze organisatie mogen we onszelf zijn en we doen ons best om de potentie van anderen te zien en te benutten. Anders zijn mag; we laten iedereen in z'n waarde.
  5. contact: We hebben daadwerkelijk contact van mens tot mens in plaats van functionaris tot functionaris. De menselijke maat staat daarbij centraal. We zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen en maken anderen blij. Samen met anderen dromen wij en samen zorgen we voor een mooi resultaat. We dragen bij aan een warme samenwerking.
  6. innovatie: Wij zijn nieuwsgierig en experimenteel en gebruiken tegelijkertijd ons gezonde verstand: het kan vaak zoveel makkelijker. Spijt kennen wij niet want we leren van onze fouten: de volgende keer doen we het anders. We lopen voorop met nieuwe producten en technologieën en zijn altijd op de hoogte van wereldwijde trends en maatschappelijke ontwikkelingen. De mogelijkheden van de technologie laten ons hierbij dromen! We verschuiven telkens weer onze grenzen en we nemen ruimte en tijd voor innovaties, ook als niet meteen duidelijk is of die daadwerkelijk aan zullen slaan.

Extra info

  • Start 1-7-2023
  • Eind 31-12-2023
  • Aantal uur 36
  • Optie tot verlenging: ja

Locatie

Anna Paulowna

Publicatiedatum

23.05.2023

Publicatie eindigt

30.05.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.