Projectleider Vastgoed

Nieuw

Functie omschrijving

In maart 2022 is het Huisvestingsplan voor het eiland IJsselmonde vastgesteld. In dit plan is de huidige huisvestingsportefeuille inzichtelijk gemaakt en is op basis van strategische labels de strategie bepaald voor de komende jaren per locatie op het gebied van onderhoud, veiligheid en duurzaamheid.

De afgelopen maanden is een eerste start gemaakt met de uitrol van diverse projecten op het gebied van veiligheid en duurzaamheid binnen dit gebied. Om verdere uitvoering te geven aan de plannen en acties m.b.t. de veiligheid en het verduurzamen van de diverse objecten op het eiland, wordt een projectleider gezocht, die hierin zelfstandig de aanbevelingen zal realiseren. Hierbij kan worden gedacht aan projecten als het verduurzamen van objecten, realisatie laadpalen incl. benodigde aanpassingen aan elektrische installaties, realisatie zonnepanelen op daken, groene daken en/of gevels etc.

In de uitvoering is de afstemming met alle betrokken gebruikers, leveranciers en afdelingen een belangrijk aandachtspunt. Per locatie zal een uitgewerkt plan van aanpak moeten worden opgesteld met de gebruikers van de locatie, met daarin een duidelijke afbakening van het project, samenstelling projectteam, planning en risico's. Omdat er diverse projecten lopen op verschillende locaties is het van belang dat geprioriteerd wordt in de te realiseren acties en kritisch wordt gekeken naar de haalbaarheid hiervan. De hoofdlijnen staan uit, maar de projectleider zal de concretisering van de plannen voor zijn of haar rekening nemen en de mogelijke keuzes/afwegingen die moeten worden gemaakt en eventuele afwijkingen t.a.v. budget, scope, doorlooptijden voorleggen aan de stuurgroep van het Programma Huisvesting.

Functie eisen

  • minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • minimaal vijf jaar of meer aantoonbare relevante werkervaring opgedaan in de gevraagde functie.
  • Geef aan hoe op basis van opgedane kennis en ervaring de opdracht bij het waterschap uitgevoerd wordt.
  • rijbewijs B.
  • U dient 2 referenties in te dienen. Met het invullen van deze referenties geeft u WSHD het recht om rechtstreeks contact op te nemen met uw referenten.

Competenties

een positieve en kritische werkhouding heeft, eigenaarschap toont, verantwoording neemt, proactief is, oog heeft voor plannen en organiseren en mensen met elkaar wil verbinden en inspireren tot het veranderen van hun werkwijzen en het verbeteren van hun prestaties.

Extra info

  • Het aantal te werken uren is 16 uur per week.
  • De einddatum van de termijn van inhuur is 5 juni 2023 met de mogelijkheid tot verlenging tot maximaal twee keer (voor bepaalde tijd) en een maximale inhuurtermijn van 24 maanden inclusief de initiële inhuurperiode.

Locatie

Ridderkerk

Publicatiedatum

22.05.2023

Publicatie eindigt

28.05.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.