Klantregisseur Wmo

Nieuw

Functie omschrijving

Als klantregisseur Wmo ga je in gesprek met inwoners met een ondersteuningsvraag. De ondersteuningsvragen die jij begeleidt, hebben voornamelijk een lichamelijke of psychogeriatrische grondslag. Je inventariseert de situatie zorgvuldig op alle levensgebieden en gaat op huisbezoek voor een verdiepend gesprek. Je onderzoekt samen met de inwoner de eigen kracht, je inventariseert de rol van het netwerk en bespreekt de mogelijkheden van de basisinfrastructuur in Soest. Je bepaalt welke aanvullende ondersteuning moet worden ingezet en hoeveel ondersteuning bijdraagt aan de oplossing. Ook heb je oog voor de mantelzorger en de ondersteuning die daarin eventueel nodig is. Dit alles leg je feitelijk en concreet vast in een gespreksverslag met plan van aanpak.

De naam zegt het al; als klantregisseur Wmo heb je een regisserende rol. Dit betekent, dat je het overzicht houdt en acteert daar waar dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Je komt daarbij op verschillende levensgebieden uitdagingen tegen. Je schakelt de ondersteuning van een collega in daar waar je extra expertise nodig hebt om tot een gezamenlijk plan van aanpak te komen. Je overlegt met netwerkpartners, zorgaanbieders, leveranciers en andere externe partijen.

De opdrachtgever(s)

Waar werken we aan in Soest
Werken voor de gemeente betekent werken voor onze 47.000 inwoners. Als gemeente ondersteunen we de samenleving op allerlei gebieden. Wij werken aan de leefbaarheid van onze gemeente en kijken daarbij naar de lange termijn.

Dit zijn wij
We vormen samen met 275 professionals onze organisatie. Ons doel is een toekomstbestendige organisatie te zijn en mee te bewegen met wat de samenleving nodig heeft. Dat vraagt om flexibele, lerende professionals en leidinggevenden die hen daarin stimuleren, faciliteren en de ruimte geven. Daarom staan onze medewerkers centraal; zij leveren de resultaten aan onze inwoners, ondernemers en bestuur. Werken aan een toekomstbestendig Soest doen we volgens onze drie kernwaarden: samen (met collega’s, bestuur, samenleving en partners), met vertrouwen in elkaar en daarbij leren we van de dingen die we doen en van onze omgeving.

Als gemeentelijke organisatie werken we voor een diverse samenleving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze organisatie net zo divers is.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als klantregisseur Wmo of een vergelijkbare functie bij een gemeente;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen voor huishoudelijke hulp, rolstoelen, vervoer en woningaanpassingen en het indiceren van deze voorzieningen;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen op het gebied van lichamelijke en psychogeriatrische beperkingen.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als klantregisseur Wmo of een vergelijkbare functie bij een gemeente
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen voor huishoudelijke hulp, rolstoelen, vervoer en woningaanpassingen en het indiceren van deze voorzieningen
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen van Wmo-meldingen op het gebied van lichamelijke en psychogeriatrische beperkingen
  • Aantoonbare werkervaring met Mens Centraal en Suite
  • Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van SPH, MWD, SJD

Competenties

  • Kwaliteitsgericht,
  • Plannen & organiseren,
  • Samenwerken en Flexibiliteit,
  • Zelfstandig

Extra info

  • Duur 6 maanden
  • Optie tot verlenging 2 maal 3 maanden
  • Uren per week 32-36
  • Start Zo spoedig mogelijk

De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op 30 mei 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Locatie

Soest

Publicatiedatum

22.05.2023

Publicatie eindigt

28.05.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.