Programmamanager Leiderschapsontwikkeling

Nieuw

Functie omschrijving

Als programmamanager leiderschapsontwikkeling ben je de gesprekspartner van de directie en het management en ben je tevens Senior HR Business Partner voor de directie Technologie en Operations.

In jouw rol als programmamanager leiderschapsontwikkeling ontwikkel en implementeer je vanuit HR nieuwe leerprogramma's voor onze leidinggevenden.

Jouw verantwoordelijkheden:
  • Het opzetten van leerlijnen voor de diverse groepen leidinggevenden volgens onze nieuwe visie op leiderschap;
  • het opzetten van een leiderschapsprofiel passend bij onze organisatie;
  • bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie op thema's zoals strategische personeelsplanning, diversiteit, leren en ontwikkelen, organisatie inrichting, innovatie, data gedreven werken;
  • sparringpartner voor directie en management op strategisch en tactisch niveau;
  • bijdragen aan de transitie en doorontwikkeling van de afdeling HR;
  • vormgeven aan en uitvoeren van HR beleid.

Naast je werkzaamheden als programmamanager leiderschapsontwikkeling krijg je als senior HR Business Partner de directie Technologie en Operations in portefeuille. Affiniteit met technologie, data en innovatie en ervaring met agile manieren van werken zijn daarbij handig.

Als programmamanager leiderschapsontwikkeling maak je deel uit van de afdeling HR. De afdeling bestaat uit een manager HR & organisatieontwikkeling, een HR assistent, drie HR Business Partners, twee recruiters, een HR Desk, projectleiders en coaches.

Binnen HR werken we samen aan het realiseren van organisatie- en business doelen. We kijken vooruit hoe we onze doelen kunnen bereiken en wat prioriteit heeft. Daarnaast vertaal je in- en externe personeels- en organisatieontwikkelingen naar een passende HR strategie voor de business. Dit alles maakt het werk afwisselend en vol met kansen om jezelf te ontwikkelen op diverse terreinen. Je rapporteert aan de manager HR & organisatieontwikkeling.

De opdrachtgever(s)

De afdeling HR maakt onderdeel uit van de Staff van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep). De afdeling HR zoekt een Programmamanager Leiderschapsontwikkeling.

Functie eisen

  • Je hebt wo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring met het opzetten en uitrollen van leiderschapsprogramma's (voor verschillende doelgroepen);
  • minimaal 5 jaar ervaring met het inkopen van passend leeraanbod die hoort bij een publieke organisatie (onafhankelijk);
  • Je hebt aantoonbare uitgebreide uitvoerende projectervaring.
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Extra info

beschikbaar vanaf d.d. 15 april 2023 voor gemiddeld 24 uren per week; gedurende een periode t/m d.d. 15 juli 2023.

Locatie

Hilversum

Publicatiedatum

21.03.2023

Publicatie eindigt

01.04.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.