Toezichthouder kabels & leidingen/glasvezel

Nieuw

Functie omschrijving

In de gemeente Hollands Kroon zijn er voor dit jaar en 2024 onder andere veel glasvezelprojecten gepland. Voor het begeleiden van de glasvezelprojecten en het houden van algemeen toezicht op kabels & leidingen zijn we op zoek naar twee toezichthouders. Wij hebben niet voldoende capaciteit en/of kennis beschikbaar en willen we voor deze rol inhuren.

Werkzaamheden

Je werkt mee aan het toezicht op kabels en leidingen en houd je vooral bezig met de aanleg van glasvezel. Je bent de 1e aanspreekpunt voor de aannemers en verzorgt wekelijkse rapportages over de operationele voortgang en planning van het project en de toezichtverslagen, deze stem je af met de coördinator kabels en leidingen. Je bent dus ook frequent aanwezig op locatie. Ook ben je verantwoordelijk voor het beperken van overlast van de uitvoerende werkzaamheden van de aannemer. 

Je bewaakt het schouwen en de periodieke oplevering van de werkzaamheden door de uitvoerder, inclusief verslaglegging over opgebroken m2 per areaal type, logboeken en klachtenregistratie. Eventuele klachten en/of calamiteiten vanuit inwoners en bedrijven stem je af met de vergunninghouder/uitvoerder en treed eventueel op als intermediair tussen vergunninghouder/uitvoerder, bewoners, bedrijven en overige betrokken partijen

De opdrachtgever(s)

De gemeente Hollands Kroon ligt in de Kop van Noord-Holland en heeft ongeveer 48.000 inwoners, 22 dorpskernen en een oppervlakte van 660 vierkante kilometer. Hollands Kroon staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen.

Er zijn weinig gemeenten en zelfs bedrijven die werken zoals Hollands Kroon. Wij zijn een platte organisatie met zo'n 40 zelforganiserende teams en 1 directie. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en medewerkers hebben veel vrijheid om hun werk in te vullen. Niet alleen hoe zij hun werk doen, maar ook waar en wanneer. Onze organisatie werkt resultaatgericht. De basis voor dit alles is vertrouwen. Medewerkers hoeven niet eerst drie handtekeningen van managers te verzamelen voor zij een idee kunnen uitvoeren. We geloven in 'gewoon doen!'. Niet lullen, maar poetsen. En ja, er gaat wel eens wat mis. Maar daardoor maken we onszelf elke dag een beetje beter. Maar wel samen. Dat is onze kracht. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Waar onze dienstverlening goed is, houden we het vast. Maar als het slimmer kan, veranderen we. Dit vraagt flexibiliteit, maar het biedt ook een hoop kansen. Ontwikkeling en innovatie vinden we een groot goed. In de mens en in apparatuur en software. Digitaal is 'our middle name', maar persoonlijk dienstverlening maakt het verschil. Daarom maken we graag contact. Met inwoners, bedrijven en instellingen. Maar ook met toeristen en recreanten. Samen zorgen we ervoor dat het fijn wonen, werken en leven is in Hollands Kroon.

Omschrijving kandidaat

Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig, communicatief en digitaal vaardig, proactief en accuraat.
Samen met je collega's zorg je voor constant goede kwaliteit van de openbare ruimte en zoek je altijd naar mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren. Je bent een ondernemend type.
Je bent iemand die makkelijk contact legt. Knelpunten herken jij direct en je vindt het leuk om deze op een creatieve wijze op te lossen. Op jouw eigen wijze herken je jezelf in de kernwaarden van Hollands Kroon en breng je deze in je werk tot uitdrukking.
Samen met je collega's zorg je voor de toezicht en begeleiding van projecten op het gebied van kabels & leidingen.

Functie eisen

Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau. Uit je opleiding en/of werkervaring blijkt ook je belangstelling voor dit vakgebied. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is belangrijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden.
Je hebt kennis van:
  • AVOI (Algemene verordening ondergrondse infrastructuren),
  • publicatie 'CROW 500 Schade voorkomen aan kabels en leidingen',
  • KLIC-meldingen en
  • MOOR (Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte).

Competenties

  1. vertrouwen: We geven vertrouwen door los te laten: dat is voor ons de basis van samenwerken. We hebben vertrouwen in de ander en zijn open en transparant. Daarom praten we met de ander in plaats van over de ander. We hebben vertrouwen in de intentie van een ander, gaan uit van het goede en spreken dat vertrouwen ook uit. Iedereen kan op ons vertrouwen en we staan voor resultaat.
  2. lef: We durven, mogen en worden zelfs uitgedaagd om van de gebaande paden af te wijken, zolang we bezig zijn met verbeteren. We durven fouten te maken en deze te erkennen. Daarom stellen we ons kwetsbaar op en geven en ontvangen we feedback. Regelmatig kijken we in de spiegel en durven we onszelf scherp te ondervragen.
  3. bevlogenheid: Wij zijn betrokken en gedreven in wat we doe voor de omgeving en voor onszelf. We voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. Bovendien maken we kenbaar wat onze toegevoegde waarde is en denken we in kansen en mogelijkheden. We werken vanuit onze persoonlijke drijfveren en maken het verschil.
  4. respect: We staan open voor anderen en vullen niet in, maar vragen door. We zijn bereid om de ander te laten groeien. In onze organisatie mogen we onszelf zijn en we doen ons best om de potentie van anderen te zien en te benutten. Anders zijn mag; we laten iedereen in z'n waarde.
  5. contact: We hebben daadwerkelijk contact van mens tot mens in plaats van functionaris tot functionaris. De menselijke maat staat daarbij centraal. We zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen en maken anderen blij. Samen met anderen dromen wij en samen zorgen we voor een mooi resultaat. We dragen bij aan een warme samenwerking.
  6. innovatie: Wij zijn nieuwsgierig en experimenteel en gebruiken tegelijkertijd ons gezonde verstand: het kan vaak zoveel makkelijker. Spijt kennen wij niet want we leren van onze fouten: de volgende keer doen we het anders. We lopen voorop met nieuwe producten en technologieën en zijn altijd op de hoogte van wereldwijde trends en maatschappelijke ontwikkelingen. De mogelijkheden van de technologie laten ons hierbij dromen! We verschuiven telkens weer onze grenzen en we nemen ruimte en tijd voor innovaties, ook als niet meteen duidelijk is of die daadwerkelijk aan zullen slaan.

Extra info

  • Start 10-04-2023
  • Einde31-03-2024
  • Aantal uur 36 uur
  • 2 toezichthouders K&L/glasvezel (36 uur/week per persoon).
  • Er zijn twee opties tot verlenging van 6 maanden.

Locatie

Anna Paulowna

Publicatiedatum

14.03.2023

Publicatie eindigt

22.03.2023

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.