Senior medewerker Record Management

Nieuw

Functie omschrijving

DCMR is op zoek naar Senior medewerker recordsmanagement voor de vervanging bij zwangerschap.

Werkzaamheden

Je bent samen met je collega’s binnen het cluster Recordmanagement verantwoordelijk voor beheer en uitvoering van archivering (art.3 Archiefwet), het verwerken van inkomende en uitgaande post en het actief ontsluiten van informatie. Je vindt kwaliteit belangrijk en draagt daarom zorg voor het maken en nauwkeurig naleven van de werkafspraken en procedures met de organisatie. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt en vraagbaak over de uitvoeringstaken, signaleer je hierbij knel- en verbeterpunten en weet je de juiste contacten te leggen voor procesoptimalisatie.

Voor het uitvoeren van je taken werk je o.a. met het zaaksysteem Mozard en MS365 (SharePoint). Daarnaast werk je als projectmedewerker mee in diverse RM-projecten zoals analoge en digitale archiefoverdracht aan het Stadsarchief Rotterdam, verbetering van processen rond actieve openbaarmaking e.d. Een project waar een mooie rol voor jou ligt als senior medewerker recordmanagement is de implementatie van MS365 op SharePoint, inclusief het inrichten van een DMS met archieffunctie. Vanaf januari 2023 zal het samenwerken binnen Teams worden ingericht en daarna zal het DMS worden ingericht. Record beheer krijgt hier naast functioneel beheer een gelijkwaardige rol.

De opdrachtgever(s)

Afdeling Bedrijfsvoering
In de afdeling bedrijfsvoering zijn alle ondersteunende diensten en activiteiten samengebracht. De afdeling is opgedeeld in diverse bureaus met elk hun eigen aandachtsgebieden. Tussen de bureaus wordt op vele raakvlakken samengewerkt en is er ook sprake van onderlinge afhankelijkheid in de verschillende werkprocessen. De afdeling bedrijfsvoering is ondersteunend en kader stellend richting de overige afdelingen waar de primaire processen worden uitgevoerd.

Team Datamanagement
De DCMR ontwikkelt zich naar een data gedreven organisatie, Om de waarde van de beschikbare data ten volle te benutten is het zaak dat de gegevens van DCMR op een consistente en correcte wijze worden vastgelegd. Deze data wordt vervolgens gebruikt voor de ontwikkeling van informatiemodellen en informatieproducten. Team datamanagement draagt mede zorg dat de informatie van de DCMR en (externe) ketenpartners toegankelijk, vindbaar, bruikbaar, authentiek en integer is, zodat zij te allen tijde verantwoording kan afleggen over haar handelen. Met het Dataloket, databeheer, Business Intelligence en record management komen de verschillende expertises over data logischerwijs samen. Team datamanagement ondersteunt de business bij het realiseren van haar ambities, door nauw met haar samen te werken.

Functie eisen

  • Een MBO+/HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Bij voorkeur relevante opleidingen op het gebied van de informatiehuishouding
  • Aantoonbaar algemene kennis over record- & datamanagement

Competenties

  • Het vermogen om kort en bondig te formuleren (mondeling & schriftelijk);
  • Goede communicatieve (advies)vaardigheden;
  • Pragmatisch
  • Proactief
  • Collegiaal

Extra info

  • Startdatum: 01.03.2023
  • Einddatum: 30.11.2023
  • Aantal fte: 1 fte
  • Aantal uren per week: 36
  • Optie tot verlenging: ja (3x 6 maanden)

Locatie

Schiedam

Publicatiedatum

31.01.2023

Publicatie eindigt

11.02.2023

Contactpersoon

Foeken

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.