Administratief medewerker Wonen

Nieuw

Functie omschrijving

Administratieve ondersteuning op het werkproces Wonen. Dit betreft onder andere het ondersteunen bij het afhandelen van aanvragen woonurgenties, het opstellen van brieven daarvoor, telefonisch contact met aanvragers over hun aanvraag en het ondersteunen van de medewerker woonurgenties bij de onafhankelijke urgentiecommissie.

Daarnaast zijn we in dit werkproces verantwoordelijke voor de afhandeling van vele aanvragen om woonleningen, zoals de starterslening en de duurzaamheidsleningen. De opdracht bestaat hier uit het ondersteunen bij het afhandelen van aanvragen leningen, het opstellen van brieven daarvoor, telefonisch contact met aanvragers over hun aanvraag en het ondersteunen van de medewerker wonen bij de afhandeling van aanvragen.

Verder zijn de beleidsmedewerker Wonen en de Regisseur Wonen, Welzijn en Zorg verantwoordelijk voor de uitvoering van de woonvisie en daarbij zitten veel administratieve processen waarbij ondersteuning voor nodig is. Er is sprake van een landelijke wooncrisis waarbij veel inzet gevraagd wordt van de gemeenten. Daarnaast speelt momenteel ook de huisvestingscrisis van vluchtelingen, waarbij er veel administratieve/ondersteunende werkzaamheden voorliggen.

De opdrachtgever(s)

Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo'n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;
  • Aantoonbare werkervaring als administratief medewerker;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als administratief medewerker in de afgelopen 5 jaar
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als administratief medewerker in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeente
  • Aantoonbare werkervaring binnen Word en Excel

Competenties

  • Plannen en organiseren;
  • Oog voor detail;
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift.

Extra info

  • Duur tot 30 september 2023
  • Optie tot verlenging 2 maal 12 maanden
  • Uren per week 24
  • Start z.s.m.

Locatie

Veenendaal

Publicatiedatum

27.09.2022

Publicatie eindigt

04.10.2022

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.