Adviseur vernieuwing website

Nieuw

Functie omschrijving

Om dit samen met de projectleider in goede banen te leiden zoeken wij een ervaren online adviseur die deel gaat uitmaken van het projectteam.

De opdrachtgever(s)

Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben. Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot.

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en eenheid bureau gemeentesecretaris.

Team Communicatie
Het team van Communicatie Professionals zet de (strategische) communicatiekoers uit en staat klaar om de organisatie te helpen met het adviseren en ontwikkelen van diverse communicatievraagstukken. Ook ondersteunen zij bij het maken van filmpjes en het vormgeven van drukwerk. De onlinespecialisten geven aan alle online communicatie uitingen van de gemeente, waaronder social media en de website. Daarnaast passen zij het omgevingsbewust communiceren toe op de onlinedienstverlening en ondersteunen bij online campagnes.

Omschrijving kandidaat

Een enthousiaste collega die ruime ervaring heeft met soortgelijke projecten. Een senior allrounder die van alle markten thuis is en niet bang is voor een online uitdaging. Middels een helikopterview bewaak je de samenhang in jet project en ben je verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

Functie eisen

  • Een gevolgde opleiding op minimaal hbo niveau.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met een corporate website van een 100.000+ gemeente
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de optimalisatie van de online dienstverlening (bijv. klantreizen)
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met project- en stakeholdermanagement
  • Ervaring met webanalyse en management dashboards

Competenties

- Je Teamplayer;
- Organisatiesensitiviteit;
- Proactief;
- Resultaatgerichtheid.

Extra info

  • Duur 6 maanden
  • Optie tot verlenging 1 maal 3 maanden
  • Uren per week 4 tot 6
  • Start Zo spoedig mogelijk

Locatie

Westland

Publicatiedatum

23.09.2022

Publicatie eindigt

28.09.2022

Contactpersoon

Sen

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.