Senior Adviseur Projectleider (beleidsontwikkeling)

Nieuw

Functie omschrijving

Wil jij in afwisselende, uitdagende opdrachten werken aan vernieuwing en verbetering van de facilitaire dienstverlening in de meest brede zin? Wij bieden jou een mooie kans in een betekenisvolle en boeiende werkomgeving.

Werkzaamheden

Een belangrijk onderwerp voor de komende jaren is 'kwaliteit en veiligheid'. Het UMC Utrecht gaat haar kwaliteitssysteem certificeren met de norm NEN 8009:2018. De toekomstige adviseur ondersteunt het leiderschapsteam en de business bij de certificering, het opstellen en uitvoeren van de kwaliteitsagenda (waaronder tactische arbo en milieu zaken) en coördinatie binnen het Facilitair bedrijf. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van incidenten/meldingen en op UMC niveau KAM vertegenwoordiger van het Facilitair bedrijf. In 2022 heeft circa twee derde van je opdrachten hierop betrekking, daarna circa de helft. Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week.

De opdrachtgever(s)

Het Facilitair bedrijf biedt een veilige en gastvrije omgeving voor patiënten, studenten, medewerkers en bezoekers. Dat doen we met 800 medewerkers op allerlei vlakken; van inkoop, beheer aan gebouwen en installaties waaronder een eigen energiecentrale, ontwikkeling van en onderhoud aan medische apparatuur, patiëntenvoeding en restaurants, schoonmaak, ontvangst en beveiliging tot logistiek. Door deze variatie is het een boeiende werkomgeving met een diversiteit aan medewerkersgroepen en bedrijfsmatige vraagstukken. Het facilitair bedrijf is continu in beweging om aan de veranderende eisen en wensen van haar omgeving te kunnen voldoen. Je komt te werken bij de afdeling Ontwikkeling & Advies, met 20 professionals op het gebied van facilitair advies, projectmanagement, conceptontwikkeling, business control en informatiemanagement en -systemen. De afdeling levert vanuit haar expertisegebieden, in nauwe samenwerking met de business, een actieve bijdrage aan het goed functioneren van het facilitair bedrijf als geheel.

Omschrijving kandidaat

Voor het succesvol invullen van deze rol is een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfskunde of facilitair management vereist, aangevuld met een opleiding in projectmanagement en/of lean.

Daarnaast beschik je ervaring met beleidsontwikkeling en projectmanagement in een grote, complexe organisatie waarbij iedere partij een eigen belang heeft. Procesgericht werken en het uitvoeren van procesanalyses zijn jouw goed bekend. Je denkt interdisciplinair waarbij je verbinding legt met de business en tussen de belanghebbenden. Als adviseur sta je niet aan de zijlijn maar in contact met het werkveld en laat je aanpak, adviezen en beleid hier effectief op aansluiten

Functie eisen

  • Ervaring in het UMC Utrecht, zo ja manager, functie en afdeling aangeven.
  • Kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfskunde of facilitair management (vereist), aangevuld met een opleiding in projectmanagement en/of lean.
  • Kandidaat beschik over ervaring met beleidsontwikkeling en projectmanagement in een grote, complexe organisatie waarbij iedere partij een eigen belang heeft.

Extra info

  • Startdatum 1-6-2022
  • Einddatum 31-8-2022
  • Optie tot verlenging Ja
  • Aantal uur per week 32,00
  • Aantal posities 1

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

16.05.2022

Publicatie eindigt

21.05.2022

Contactpersoon

Foeken

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.