Cloud Engineer

Spoed

Functie omschrijving

KVK is op zoek naar een Cloud Engineer. Als lid van het agile KVK Automation Services team ontwikkel je mee aan ons nieuwste Kubernetes platform, gemanaged door Rancher2. Ontwikkel- en beheerwerk gebeurt volledig op basis van het principe 'Infrastructure as a Code'. In je dagelijkse werkzaamheden ondersteun en adviseer je product teams bij het on-boarden van de huidige applicaties op het nieuwe Kubernetes platform. In samenwerking met de Product Owner schakel je actief met de verschillende stakeholders om product teams te helpen. Ook ondersteun je teams om hun Gitlab CI verder te automatiseren. Ten slotte draag je actief bij aan het uitdragen van het Kubernetes platform in de organisatie, besteed je tijd aan innovatie en deel je kennis met je KVK collega's.

Wij zijn op zoek naar een Cloud Engineer die ervaring heeft opgedaan met Docker, Kubernetes, Configuratie management, DevOps tooling, Agile werken en CI/ CD. Je beschikt over ervaring wanneer je in je CV aantoonbaar kunt maken dat je minimaal de laatste 2 jaar een opdracht hebt uitgevoerd waarin je dagelijks met onderstaande methoden, technieken en tools bezig bent geweest: Hashicorp stack, ELK Stack, Prometheus, Grafana, Python, Git, Gitlab CI, Linux en VMWare. Je hebt minimaal Docker ervaring en aantoonbare ervaring met Kubernetes en minimaal 1 jaar ervaring met Ansible. Ervaring met istio en azure is een pré.

Functie eisen

  • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
  • Aantoonbare kennis van Kubernetes, Linux en Git
  • Actuele (in de afgelopen 3 jaar) en aantoonbare ervaring met Kubernetes, Docker, Configuratie management, DevOps tooling, CI/CD
  • Actuele (in de afgelopen 3 jaar) en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als Ontwikkelaar met Ansible, Docker en Kubernetes
  • Minimaal een hbo opleiding
  • Afgeronde opleiding is op het gebied van ICT of vergelijkbaar
  • Aantoonbare kennis van Scripting en Configuratie Management tools

Competenties

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

Klantgerichtheid
Signaleert, onderzoekt en gaat binnen de eigen mogelijkheden in op de wensen en behoeften van de interne klanten (collega's van eigen en andere afdelingen) en externe klanten om deze tevreden te stellen. Servicebereidheid en klanttevredenheid staan voorop.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Extra info

Van 1-3-2022 t/m 1-3-2023 | Optie verlenging: 2 x 12 maanden | Standplaats: Woerden | IT | Uren: 40 per week | Aantal FTE: 1

Locatie

Woerden

Publicatiedatum

25.01.2022

Publicatie eindigt

02.02.2022

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.