Coördinator Boa-team

Nieuw

Functie omschrijving

De gemeente Land van Cuijk is sinds 1 januari 2022 een feit. Vanuit het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving zijn o.m. onze buitengewoon opsporingsambtenaren werkzaam, de BOA's. De gemeente Land van Cuijk heeft 11 BOA’s domein 1 en 2 BOA’s domein 2. Voor hen zoeken wij een coördinator.

Deze BOA-coördinator begeleidt de groepsprocessen die spelen bij de totstandkoming van een nieuw team. Ook geeft hij/zij (verder) vorm aan de werkprocessen die voortvloeien uit de totstandkoming van de nieuwe gemeente Land van Cuijk en die voor de BOA’s relevant zijn. Daarnaast behoort tot de taken het verder vormgeven van het uitvoeringsprogrammma, de monitoring en de kwaliteitsbewaking.

Omschrijving kandidaat

We zoeken een stevige Boa-coördinator, met kennis en ervaring in het Boa-vak binnen een gemeente, die in staat is zowel het proces van groepsvorming van een nieuw Boa-team kundig te begeleiden, die in staat is Boa’s te coachen alsook werkprocessen in een veranderde/nieuwe omgeving vorm te geven. Iemand met bestuurlijke affiniteit.

Gezien de hierboven omschreven situatie zijn wij op zoek naar een kandidaat die ervaring heeft in een coördinerende rol en bevoegd is als Boa. Daarnaast willen we dat de kandidaat minstens 4 jaar ervaring heeft in dit vakgebied in de afgelopen 5 jaar.

Functie eisen

  • Team van minimaal 10 BOA's, domein I en II, hebben gecoördineerd gedurende minimaal 1 jaar. Minimaal 4 jaar ervaring in het vak van BOA, in de afgelopen 5 jaar.
  • Minimaal 1x gedurende het traject van een gemeentelijke herindeling en de aansluitende periode hebben gewerkt als BOA-coördinator
  • Ervaring in coaching en inwerken van Boa’s en met groepsprocessen die spelen bij de totstandkoming van een nieuw team
  • Bevoegd en bekwaam o.g.v. BOA Domein I
  • n de afgelopen drie jaren minimaal twee vergelijkbare trajecten uitgevoerd voor wat betreft het begeleiden van de groepsprocessen die zich voordoen bij de vorming van een (nieuw) Boa-team en het coachen van Boa’s daarin, min. 1x specifiek na een gemeentelijke herindeling
  • minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van BOA-coördinatie. Waaronder ervaring - met dagelijkse coördinatie; - met het vertalen naar uitvoering en de monitoring van het uitvoeringsprogramma - in bestuurlijke afstemming met portefeuillehouders - en kennis voor het nakijken en bijsturen op kwaliteit met betrekking tot rapportages, boeterapportages en strafrechtelijke processen verbaal.
  • een HBO werk- en denkniveau

Extra info

Van 1-4-2022 t/m 31-12-2022 | Optie verlenging: 2 x 3 maanden | Standplaats: Cuijk | Openbare orde & Veiligheid | Uren: 36 per week | Aantal FTE: 1

Locatie

Cuijk

Publicatiedatum

13.01.2022

Publicatie eindigt

25.01.2022

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.