Technisch bouwbeheerder

Nieuw

Functie omschrijving

Voor de functie technisch gebouwenbeheerder zijn wij voor onze afdeling gebouwenbeheer op zoek naar een onderhoudskundig coördinator op MBO/ MBO+-niveau verantwoordelijk voor het opdragen van voorkomende werkzaamheden en uitvoering voor het niet geplande onderhoud, het herstellen van calamiteiten, jaarplan van het planmatig onderhoud, coördineren van projecten ( investeringen ) en verder voorkomende werkzaamheden. Om onze gebouwen volgens het vastgestelde beleid te onderhouden en beheren.

De technische gebouwenbeheerder moet bekend zijn met de methodiek NEN2767, een inspectie volgens de NEN 2767 kunnen uitvoeren, van een externe partij kunnen beoordelen en bekend zijn met de geldende wet- en regelgeving. En deze kunnen vertalen naar een onderhoudsbehoefte voor het meerjarenonderhoudsplan.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een onderhoudskundige vastgoed met bij voorkeur een bouwkundige achtergrond met ruime technische ervaring en een brede basiskennis voor alle aspecten, zowel bouw- als installatiekundig, van het technisch gebouwbeheer. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudskundig coördinator/ integraal inspecteur vastgoed die actueel ingeschreven staat in de registers van Sertum instituut onderhoudskundigen vastgoed en door het bijwonen van de jaarlijkse permanente educaties bijgeschoold wordt en daardoor beschikt over de actuele stand van zaken over met name de wet- en regelgeving.

Vanuit de maatschappelijke ontwikkelingen is affiniteit en oog voor duurzaamheidsmaatregelen een pre.

Onze technische gebouwenbeheerder komt bij voorkeur uit de gemeente Zwartewaterland of de omliggende gemeenten binnen een straal van ca.20km.

De opdrachtgever(s)

Beleef de Gemeente Zwartewaterland
De gemeente Zwartewaterland bestaat uit 3 kernen en een mooi buitengebied. Genemuiden staat bekend om zijn grootschalige tapijtindustrie van internationale allure. Hanzestad Hasselt kent een rijke en eeuwenoude historie. Zwartsluis heeft veel watersport en scheepsbouw en fungeert als toegangspoort naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. Zwartewaterland is dus een bedrijvige én een groene gemeente, prachtig gelegen aan het Zwartewater. Belangrijk daarbij is het behoud van evenwicht tussen economie en ecologie. Kenmerkend is verder het respect van de mensen naar elkaar en de betrokkenheid van de gemeenschappen bij onze samenleving.

Bij de gemeente Zwartewaterland werken we met ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren we de beste ondersteuning voor onze inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken wij ons hard. Onze kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal en kwaliteitsgericht.

Onze organisatie kent weinig hiërarchie en veel korte lijnen. Als medewerker van Zwartewaterland draag je grote verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd om buiten vakspecialistische kaders te denken. Daarbij hanteren we vanzelfsprekend moderne arbeidsvoorwaarden.

Vanuit ons kantoor in Hasselt, aan de rand van de binnenstad, ben je binnen 10 minuten op de A28. Prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Zwolle, Meppel en Kampen.

Functie eisen

  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van vastgoed;
  • Aantoonbare werkervaring bij een gemeente;
  • BYOD regeling (Bring Your own Device) is van toepassing; kandidaat beschikt over een eigen werklaptop en -telefoon voor het uitvoeren van de werkzaamheden;
  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4;
  • Aantoonbare werkervaring als technisch bouwbeheerder bij een gemeentelijke organisatie
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als technisch gebouwbeheerder bij een gemeentelijke organisatie
  • Een afgeronde opleiding in de richting van bouwkunde

Competenties

  • Communicatie;
  • Accuraat werken;
  • Flexibel;
  • Samenwerken;
  • Integer;
  • Beoordelen en analyseren;
  • Schriftelijke rapportage.

Extra info

  • Duur 6 maanden
  • Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend
  • Uren per week 24
  • Start 01-02-2022

Locatie

Zwartewaterland

Publicatiedatum

12.01.2022

Publicatie eindigt

18.01.2022

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.