Project Manager

Nieuw

Functie omschrijving

De zorg is in beweging. Projectmanagers spelen hierin een onmisbare rol met betrekking tot het managen en implementeren van nieuwe IT dienstverlening om onze zorgprocessen beter te ondersteunen binnen de Gelre organisatie Wij zoeken een ervaren projectmanager om ons team met de overige drie projectmanagers te versterken en nodigen je uit om deze uitdaging met ons aan te gaan. De Afdeling Kerntaken van de afdeling Servicemanagement Office (SMO), zijn het vaststellen, implementeren en onderhouden van de IV- en IT-beheerprocessen zodat de continuïteit van de zorg- en bedrijfsondersteunende processen, zowel in de ziekenhuisorganisatie als in de zorgketen waar deze onderdeel van uitmaakt optimaal worden ondersteund. De projectmanagers zijn hierin verantwoordelijk voor het managen en implementeren van nieuwe IT dienstverlening of het uitvoeren van lifecycle projecten. Het SMO maakt deel uit van de afdeling ICT Operations.

Werkzaamheden

Als projectmanager binnen het SMO ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, coördineren, leiden en implementeren van de uitvoering van IT-(gerelateerde) projecten. Je stelt projectplannen op in samenwerking met de opdrachtgever en eventueel andere betrokkenen. Vervolgens bereid je projecten voor door de opdrachtbeschrijving, planning en budgetten op te stellen. En je verzorgt de implementatie naar de organisatie in samenwerking met je projectteam. Je adviseert de opdrachtgever bij te nemen beslissingen en keuzes binnen het project, zorgt voor voldoende capaciteit vanuit de afdeling ICT Operations en eventueel andere afdelingen en/of leveranciers. Daarnaast stem je de voortgang af met de opdrachtgever, de manger ICT / CTO en overige betrokkenen.

Belangrijk onderdeel van deze rol is ook om de kwaliteit van projectmanagement binnen SMO naar een hoger niveau te brengen en als senior/coach op te treden voor de overige drie projectmanagers binnen het SMO. Tevens is de afstemming met de portfoliomanager binnen het CIO office m.b.t. de prioritering en het inzicht geven in de beschikbare verandercapaciteit om projecten te kunnen starten met de beschikbare capaciteit een belangrijk onderdeel van deze functie.

De opdrachtgever(s)

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Ons aanbod
Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.
Salaris volgens CAO ziekenhuizen.
Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Functie eisen

  • Een afgeronde WO- of HBO-opleiding bij voorkeur (Technische) Bedrijfskunde, of Business & IT
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager met complexe projecten.
  • Je beschikt over relevante werkervaring en hebt met succes multidisciplinaire projecten geleid.
  • Ruime kennis van project management methodieken zoals PRINCEII, IPMA, ITIL en Scrum
  • Je bent Lean gecertificieerd op minimaal Green belt niveau
  • Je bent zelfstandig, gedreven, initiatiefrijk en je kunt goed prioriteiten stellen.
  • Je bent tactisch, sensitief en in staat anderen te motiveren en overtuigen.
  • Planmatig werken en werken met deadlines gaat je goed af.
  • Je bent besluitvaardig en je kunt anderen ondersteunen in het nemen van besluiten.
  • Met belangentegenstellingen kun je op een evenwichtige wijze omgaan.
  • Het vloeiend mee bewegen met zowel vooruitgang als tegenslagen binnen projecten gaat jou natuurlijk af.
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
  • Een actieve rol hebben in de aansturing en het geven van coaching en feedback on the job voor het team van projectmanagers
  • Het helpen mee ontwikkelen van de afdeling Projectmanagement/SMO
  • Bent bevlogen over het meebouwen aan nog betere en innovatieve zorgverlening.

Extra info

  • Startdatum 1-12-2021
  • Einddatum 30-11-2022
  • Optie tot verlenging ja
  • Aantal uur per week 36,00
  • Aantal posities 1

Locatie

Apeldoorn

Publicatiedatum

12.01.2022

Publicatie eindigt

17.01.2022

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.