Reizigersinformant

Nieuw

Functie omschrijving

De afdeling Communicatie Centrum Vervoer is de centrale verkeersleiding van GVB en onderdeel van de Operatie. Vanuit dit centrale punt wordt het openbaar vervoer geregisseerd. CCV registreert en ondersteunt de uitvoering van de exploitatie "op straat". Het afhandelen van incidenten, storingen, calamiteiten en evenementen gebeurt door verkeersleiders en een coördinator. Vanuit de afdeling CCV verzorg je als Reizigersinformant de algemene informatieverstrekking aan reizigers maar ook onze interne klanten, met betrekking tot alle afwijkingen op de dienstregeling. Daarnaast communiceer je ook informatie rondom calamiteiten.
Aan de hand van statische en dynamische reisinformatie verzorg je algemene meldingen richting de reizigers en naar het personeel. Desgevraagd geef je specifieke informatie aan het rijdend personeel met betrekking tot lijnvoering, routes en omleidingen. Je bent het schakelpunt tussen de verkeersleiding en de afdelingen Communicatie & Reizigersinformatie en Klantenservice. Bij verstoringen en calamiteiten stel je de informatieteksten op en stemt deze af met de Coördinator. Je adviseert over de mogelijkheden van alternatieven bij verstoringen in de dienstregeling via tekstberichten naar de GVB kanalen zoals DRIS (haltepalen), omroepinstallaties op haltes en in de voertuigen, website en Twitter. Hiervoor maak je gebruik van speciaal voor GVB ontwikkelde communicatiesystemen.

De werktijden liggen tussen 05:00 uur – 01:15 uur. Je ontvangt een roostertoeslag voor het werken in wisseldiensten.

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een MBO diploma niveau 4, bij voorkeur richting communicatie.
  • Je bent in staat goed te luisteren, je in te leven in de reiziger en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk helder uitdrukken.
  • Verder ben je pro-actief en klantgericht maar ook resultaat gedreven en zeer stressbestendig. Snel kunnen schakelen met een goed lerend vermogen is een vereiste. In ad hoc situaties ben je op je best: je toont initiatief bij het zoeken naar de beste oplossing en komt met verbetervoorstellen. Je bent hierbij in staat om tegelijkertijd met meerdere systemen tegelijk te werken.
  • Je hebt kennis en ervaring in het werken met gangbare kantoorsoftware. (MS Office)
  • Je hebt een prettige beschaafde stem (in verband met omroepberichten) en je spreekt uitstekend Engels.
  • Je bent aantoonbaar initiatiefrijk en bruist van de energie.
  • Als laatste vinden we het belangrijk dat je een echte teamspeler bent.

Extra info

  • Startdatum 7-2-2022
  • Einddatum 31-7-2022
  • Optie tot verlenging Ja
  • Aantal uur per week 36,00
  • Aantal posities 1

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

25.01.2022

Publicatie eindigt

29.01.2022

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.