Directievoerder bodemsanering

Nieuw

Functie omschrijving

Directievoering UAV van omvangrijke VOCl bodem- en grondwatersanering in een binnenstedelijk transformatie gebied (gebiedsontwikkeling).

Werkzaamheden

Als onderdeel van het projectteam Buiksloterham werk je als Directievoerder aan een of meerdere bodemsaneringen in het plangebied Buiksloterham. Als Directievoerder geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden. De nadruk van deze uitvraag ligt op de bodemsanering van kavel 39 Buiksloterham.

Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC, budget en EMVI-belofte van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico's zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouder(s) en MKB'er(s) aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de technisch projectleider. Je wordt in de rol van Directievoerder ondersteunt door de technisch projectleider, een bodem/saneringsadviseur, een omgevingsmanager en een HVK'er.

Dit is echt een baan buiten in de bouwkeet. Met werkschoenen, bouwhelm en sanerings PBM's aan ben je continu in afstemming met alle partijen, maar vooral met de aannemer. De complexiteit van het werk zit in de krappe ruimte, de afstemming met diensten en bedrijven, de drukke Amsterdamse omgeving en de uitvoering van een grootschalige bodemsanering in bewoond gebied waar veiligheid voor de medewerkers en de omgeving belangrijk is. Affiniteit met bodemsaneringen is noodzakelijk. Het projectteam Buiksloterham hanteert een IPM-model. Als Directievoerder val je onder de verantwoordelijkheid van de technisch projectmanager.

De opdrachtgever(s)

Het Ingenieursbureau Amsterdam is dé partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Met bijna 1300 medewerkers werken we aan de Energietransitie, klimaatadaptatie, mobiliteitstransitie en de snel groeiende stad Amsterdam. We hebben expertise op water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en leveren we project- en contractmanagement. We bouwen aan kennisnetwerken met onze partners, zowel binnen als buiten de organisatie. Het Ingenieursbureau is heel plat georganiseerd, wat wil zeggen dat je de ruimte krijgt om bijvoorbeeld zelf een kennisvakgroep op te richten of een ontwikkeling van buiten naar binnen te halen als je ziet dat dit belangrijk is voor de stad. Nieuwe samenwerkingen aangaan, pilot's draaien en aan de lat staan voor je eigen ontwikkeling - dat kan allemaal bij het Ingenieursbureau!

Werken voor het Ingenieursbureau Amsterdam betekent:
  • Bijna letterlijk werken in de achtertuin van haar eigenzinnige bewoners;
  • Elke dag kunnen fietsen door je eigen projectgebied en de projecten dagelijks zien vorderen.

Binnen het projectgebied Buiksloterham wordt de voormalige (zware) industrie omgezet in een aantrekkelijk gebied om in te werken en te wonen. Kavels worden bouwrijp gemaakt en de bestaande infrastructuur aangepast naar de eisen die horen bij een woonomgeving. Buiksloterham heeft de ambitie om de circulaire stadswijk van Amsterdam te worden. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, het gebied is volop in gebruik en dat neemt als gevolg van de transformatie alleen maar toe.

Functie eisen

  • beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring in vergelijkbare omgeving en projecten.
  • in het bezit van een geldig VCA-vol en GPI.
  • in het bezit van een geldige medische keuring klasse A bodemsanering.
  • aantoonbare ervaring als Directievoerder UAV van grootschalige bodemsaneringen.
  • ervaring met de uitvoering van RAW contracten met EMVI aspecten in een complexe binnenstedelijke omgeving, inclusief kennis van de UAV en de RAW Standaard.
  • affiniteit met sloopwerkzaamheden en damwanden.
  • ervaring met de eisen die gebiedsontwikkeling in Amsterdam stelt aan een Directievoerder of van vergelijkbare aard. Procedures met stakeholders zoals Omgevingsdienst, GGD, handhaving en beheer, Diensten & Bedrijven.
  • ervaring met MKI als EMVI aspect.
  • ervaring met de VISI Systematiek en IBIS bestekadministratie.

Extra info

• Startdatum: 01-03-2022
• Einddatum: 28-02-2023
• Werklocatie: Weesperstraat, 430, 1018DN, AMSTERDAM
• Aantal fte: 1
• Aantal uren per week: 20-24
• Optioneel tot verlenging conform duur werkzaamheden: 29-09-2023

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

17.01.2022

Publicatie eindigt

25.01.2022

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.