Medewerker Invordering

Nieuw

Functie omschrijving

Het afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken. Dit bestaat uit het controleren of de dossiers volledig ingevuld zijn en voorzien zijn van gevraagde documenten. Als gegevens ontbreken, het opvragen van deze stukken. Het berekenen van een kwijtscheldingsverzoek en daarop besluit maken. Daarnaast het afhandelen van invorderingswerkzaamheden en het afhandelen van beroepen kwijtschelding.

De opdrachtgever(s)

Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

Afdeling
Als afdeling Publieksplein beantwoorden wij iedere (aan)vraag via de website, telefoon, social media of aan de balie in het stadhuis. Inwoner en bedrijf staan hier centraal en worden verrast door vriendelijkheid, kwaliteit, snelheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

In een drietal teams staat Publieksplein voor goede informatie en e-dienstverlening op www.zoetermeer.nl. Producten en diensten van de gemeente zijn digitaal waar kan, en persoonlijk waar nodig. Op deze afdeling kun je de gemeentelijke dienstverlening naar een hoger plan tillen!

Functie eisen

  • in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de opdrachtgever. Met deze opdracht komt de kandidaat niet uit op 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van 6 maanden. (Er is dus geen sprake van een 4e overeenkomst of een contractduur van meer dan 3 jaar).
  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding.
  • Bring your own device is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een laptop meeneemt.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebeid van de afhandeling kwijtscheldingverzoeken in de afgelopen 5 jaar
  • Een afgeronde opleiding /cursus kwijtschelding
  • Aantoonbare werkervaring met de applicatie Gouw
  • Aantoonbare Werkervaring binnen een gemeente in de afgelopen 5 jaar

Competenties

- Samenwerken;
- Flexibele (werk) houding;
- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
- Klantgerichte instelling;
- Representativiteit;
- Oplossingsgericht;
- Accuraat;
- Stressbestendig;
- Pro- actieve houding.

Extra info

  • Duur 6 maanden
  • Optie tot verlenging 2 maal 3 maanden
  • Uren per week 36 uur
  • Start 1 juni 2022

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

23.02.2022

Publicatie eindigt

27.02.2022

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.