Administratief Medewerker

Nieuw

Functie omschrijving

Als administratief medewerker draag je bij aan een groot conversieproject. Je weet hoe je een polis moet lezen en kan deze van het ene backoffice systeem overvoeren naar een ander backoffice systeem. Je bent secuur en draait je hand niet om voor een groot aantal repeterende werkzaamheden. Je bent flexibel en schrikt er niet van terug om ook op andere onderdelen binnen het team mee te helpen wanneer dat nodig is.

Aanbod (Wij bieden)
Een gevarieerde baan waarin jij jouw ondernemerschap kan laten zien in een organisatie die flink in beweging en internationaal actief is. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, en persoonlijke ontwikkeling. Werken volgens ‘het nieuwe werken’, dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen en de mogelijkheid krijgt om vanuit huis te werken en je tijd flexibel in te kunnen delen.

Werkzaamheden

  • Muteren en aanvullen van polissen
  • Overvoer polissen van het ene backoffice systeem naar het andere backoffice systeem
  • Het gaat om de productsoorten: liability, property en marine

De opdrachtgever(s)

Organisatie- en afdelingsomschrijving (Algemeen)
Ons Team
Binnen de unit Commercial Lines/Zakelijk bestaan de werkzaamheden uit: processen acceptatie, polisopmaak, billing en schadebehandeling van hoofdzakelijk zakelijke relaties. En het team outsourcing control die de werkzaamheden, die geoutsourced zijn ondersteunen, controleren en beheersen. Voor Commercial Lines zijn dat momenteel de SME's ten behoeve van Genpact). Tevens beschikt Commercial Lines over een knowledge center waar specialistische acceptatie- (schade- verzuimtekening) en claimsactiviteiten (inkoop en klachten) ondergebracht zijn en waar alle teams gebruik van maken. Commercial Lines bestaat na de integratie uit circa 274 medewerkers, waarvan ci. 105 in de schadeafwikkeling, 3 in het kenniscentrum, 5 in outsourcing control en ci. 160 acceptanten op de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Zwolle. Samen met je collega’s zorg je voor kwalitatieve dienstverlening, tevreden klanten en een rendabele volmachtorganisatie. Als jij trots wordt van het feit dat deze (interne) klant graag met je samenwerkt, dan zijn wij op zoek naar jou! Je streeft de ambitie na om met One Underwriting tot de absolute top van meest toonaangevende en best presterende volmachtbedrijven van Nederland te horen.

Aon Nederland
Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen. We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf. In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Aon Wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE : AON).

Omschrijving kandidaat

ij hebt oog voor de klant en denkt in oplossingen. Je bent communicatief sterk, klantvriendelijk en betrokken. De werkzaamheden in deze functie zijn gevarieerd, uitdagend en door samen te werken met het team kom je tot de beste oplossing voor de klant.

Functie eisen

  • Je beschikt over mbo werk– en denkniveau.
  • Je kunt je snel systemen eigen maken en hebt bij voorkeur kennis van ANVA en Excel.
  • Naast Nederlands beheers je de Engelse taal (met name schriftelijk) goed.

Extra info

  • Startdatum 25-10-2021
  • Einddatum 31-12-2021
  • Optie tot verlenging ja
  • Aantal uur per week 38,75
  • Aantal posities 1
  • De standplaats voor deze functie is Nijmegen.

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

13.10.2021

Publicatie eindigt

18.10.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.