Projectleider Evenementen

Nieuw

Functie omschrijving

De projectleider evenementen is vanaf de opstartfase betrokken bij het evenement. Grote evenementen worden samen met vertegenwoordigers van andere organisatieonderdelen voorbereid.

Werkzaamheden

De projectleider evenementen coördineert en regelt de dagelijks beheer-aspecten en adviseert op de vergunningaanvraag. "Integraal" en "duurzaam" zijn kernbegrippen. Voorafgaand aan het evenement organiseert de projectleider een voorschouw, na afloop een naschouw. Tijdens het evenement is de projectleider schakelpunt naar de uitvoerende afdelingen van Stadswerken en heeft een signalerende rol t.a.v. andere aspecten (zoals handhaving, crowdmanagement). Het evenement wordt afgerond met een evaluatie. De projectleider draagt daaraan bij.

De opdrachtgever(s)

Amsterdam groeit! Elk jaar komen er meer bezoekers, bewoners en bedrijven naar onze prachtige stad. Bij de gemeente Amsterdam werken we met 14.000 collega's dagelijks aan een veilige, schone stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Dit doen we voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor de buurman die graag een bloemperkje voor de deur wil. Je kunt je voorstellen dat het hierbij belangrijk is dat we de openbare ruimte goed onderhouden. Dit is de taak van onze directie Stadswerken. De bedoeling van Stadswerken is dan ook te werken aan een aangename openbare ruimte, die uitnodigt om goed voor te zorgen.

De afdeling Gebied en Gebruik (51fte) bestaat uit Gebiedsbeheer, Expertisecentrum en Projecten. Het gebiedsbeheer verzorgt de koppeling tussen gebiedsgericht en assetgericht werken en is de spin in het web tussen de gebiedsteams van de stadsdelen en de uitvoeringsorganisatie van Stadswerken. Het Expertisecentrum adviseert over het gebruik en beheer van de openbare ruimte en stelt de verkeersbesluiten op. Projecten levert capaciteit voor kortlopende projecten als kleine functionele wijzigingen, pilots over het beheer van de openbare ruimte en evenementen. De afdeling werkt samen met meerdere ketenpartners.

Functie eisen

  • in het bezit van een erkende hbo/wo diploma in een voor de functie relevante richting.
  • Geef in maximaal 1 pagina aan waarom jij het meest geschikt bent voor deze opdracht.
  • minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur en/of coördinator.
  • minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van duurzaamheid/verduurzaming.
  • minimaal 1 jaar aantoonbare grootstedelijke ervaring met integraal beheer van de openbare ruimte.
  • minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het regisseren en coördineren van evenementen in de openbare ruimte.
  • ij voorkeur bereid en in staat om de werktijden af te stemmen op de behoefte van het evenement (bv. overlegmomenten; aanwezigheid tijdens evenement): het ritme van het evenement is leidend.

Extra info

• Startdatum: zsm
• Einddatum: 21-10-2022
• Werklocatie: Jacob Bontiusplaats, 9, 1018LL, AMSTERDAM
• Aantal fte:0,8
• Aantal uren per week: 32
• Optioneel tot verlenging: ja, tot 21-10-2023

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

13.10.2021

Publicatie eindigt

23.10.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.