Senior Werkvoorbereider

Nieuw

Functie omschrijving

Je bent als allround werkvoorbereider verantwoordelijk voor diverse civieltechnische werkzaamheden in verschillende fases van een project. Dit zijn projecten vanuit stadsbeheer als het gaat om de bestaande openbare ruimte. Maar ook ontwikkelingsprojecten vanuit woningbouw, vastgoed en ontwikkelingsvraagstukken in relatie tot de openbare ruimte. Je staat aan de lat om enerzijds binnen de definitiefase onderzoeken uit te zetten, schetsontwerpen te maken en projectbegrotingen te realiseren. In samenwerking met de ontwerper wordt de ontwerpfase doorlopen om te komen tot een VO en DO. Voor minder ingrijpende projecten in relatie tot de openbare ruimte ben je in staat zelf ook dit soort ontwerpen op te stellen. Je verzorgt in de contractfase alle producten die nodig zijn om de aanbesteding netjes af te ronden. Dit afhankelijk van de contractvorm dat is gekozen voor jouw project. Verder houd jij de regie rondom de revisietekeningen en vormgeving van het overdrachtsdossier naar de beheerorganisatie.

De opdrachtgever(s)

Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

Afdeling
De afdeling Stadsbeheer heeft als missie: “Samen aan de kwaliteit van de stad werken”. Stadsbeheer zorgt samen met de Zoetermeerders voor de kwaliteit van de leefomgeving en de duurzame instandhouding en onderhoud van de openbare ruimte in een door de Raad vastgestelde kwaliteit en tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten.
Stadsbeheer is binnen de directie Stad de integrale beheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het beleid, de programmering en (de regie op) de uitvoering van alle activiteiten die nodig zijn voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.
Stadsbeheer levert dagelijks een grote verscheidenheid aan diensten en producten: van boomverzorging tot straatvegen, van openbare verlichting tot rioolbeheer.
Stadsbeheer doet dit voor alle mensen in die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken.

Functie eisen

  • In de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de opdrachtgever. Met deze opdracht komt de kandidaat niet uit op 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van 6 maanden. (Er is dus geen sprake van een 4e overeenkomst of een contractduur van meer dan 3 jaar).
  • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van civiele techniek.
  • Aantoonbare werkervaring met AutoCAD, RAW systematiek en besteksoftware (duidelijk weergegeven in het cv).
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 10 jaar
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de civiele werkvoorbereiding van herinrichtingsprojecten in de openbare bare ruimte in de afgelopen 10 jaar
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met het civieltechnisch voorbereiden van Bouwrijp -en Woonrijpmaak projecten in de afgelopen 8 jaar
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ondergrondse infra inclusief de samenwerking met nutspartners in de afgelopen 5 jaar (duidelijk weergegeven in het cv)

Competenties

  • Resultaatgericht;
  • Accuraat;
  • Proactief in samenwerken en organiseren;
  • Flexibel.

Extra info

  • Duur 12 maanden
  • Optie tot verlenging 2 maal 12 maanden
  • Uren per week 32 - 36
  • Start 1 september 2021

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

20.07.2021

Publicatie eindigt

27.07.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.