Teammanager / Projectleider Parkeren, Auto en Fiets

Nieuw

Functie omschrijving

Binnen het Team van Parkeren, Auto en Fiets (PAF) zoeken we, voor de duur van 6 maanden, een Teammanager / Projectleider.

De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:
- Je zorgt voor de dagelijkse aansturing van het team;
- Je coördineert en geeft sturing aan de Taskforce Naheffingen Parkeren;
- Je implementeert, na afloop van de Taskforce Naheffingen, de adviezen van de evaluatie van dit proces, waaronder een organisatie- en bedrijfsvoering advies over team PAF;
- Je bent verantwoordelijk voor het informeren van de portefeuillehouder over de processen binnen Parkeren.

De opdrachtgever(s)

Rijswijk is een groeigemeente in de directe nabijheid van grote steden als Den Haag en Delft, maar koestert zijn eigenheid. De stad is modern én historisch maar ook druk én rustig, grijs én groen. Rijswijk biedt een interessante werkomgeving in het ‘stedelijke hart’ van de Randstad. Rijswijk heeft een overzichtelijke schaal met veel dynamiek en complexe stedelijke opgaven. Ideaal om je werkervaring te verdiepen én te verbreden.

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een veelzijdige stad in een dynamische regio die altijd in beweging is. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Samen met bewoners, ondernemers en partners bouwen we aan een inclusieve stad waar ruim 55.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond kunnen wonen, werken én meedoen. Kortom: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’, dat is onze missie. Daarbij handelen we naar onze kernwaarden: toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Wij zijn een toegankelijke organisatie met ongeveer 470 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen. We hebben een prettige en informele werksfeer waarin collega’s uit verschillende delen van de organisatie elkaar gemakkelijk weten te vinden. Binnen de menselijke maat van Rijswijk kun je écht een verschil maken voor Rijswijk en is jouw werk goed zichtbaar. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten!

Team
Het team Parkeren, Auto en Fiets houdt zich bezig met verschillende thema’s binnen het vakgebied parkeren. Van adviseren over parkeren bij (ver)bouwplannen tot gebiedsontwikkelingen, invoeren betaald parkeren en onderhouden en verbeteren daarvan tot aanpassingen parkeermogelijkheden op straat en realiseren van stallingsvoorzieningen voor fietsers. Hierbij speelt het uitvoeren van taken rond handhaving van betaald parkeren een grote rol. Door politieke druk op het dossier naheffingen is een tijdelijke Taskforce Parkeren opgericht. Deze Taskforce moet ervoor zorgen dat het hele proces van vergunningverlening tot het versturen van naheffingen in Rijswijk soepel verloopt. Jouw coördinerende en sturende rol binnen zowel het team Parkeren als binnen de Taskforce speelt hierbij een grote rol.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Teammanager / Projectleider in de afgelopen 5 jaar.
  • Aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar.
  • ‘Bring you own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop en/of ipad.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Teammanager / Projectleider binnen het ruimtelijk domein in een politiek- / bestuurlijke omgeving in de afgelopen 7 jaar
  • Aantoonbare werkervaring met het implementeren van organisatievraagstukken binnen een gemeentelijke organisatie (duidelijk weergegeven in het cv middels een toelichting)
  • Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding

Competenties

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om daadwerkelijk contact te maken met alle stakeholders;
  • Je hebt een analytisch en ondernemend vermogen om je adviezen op een creatieve en frisse manier tot realisatie te brengen;
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor de bestuurlijke en politieke sensitiviteit;
  • Het structureren en stroomlijnen van processen zit in je DNA.

Extra info

  • Duur 6 maanden
  • Optie tot verlenging 2 maal 3 maanden
  • Uren per week 32 uur
  • Start Z.s.m.

Locatie

Rijswijk

Publicatiedatum

09.06.2021

Publicatie eindigt

15.06.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.