Medewerker Klantcontactcentrum

Nieuw

Functie omschrijving

Als Medewerker Klantcontact Eerstelijns Dienstverlening ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, registreren, uitzetten en afhandelen van vragen aan de telefoon.

Voor een juiste registratie van het klantcontact en het juist beantwoorden van een vraag bedien je diverse digitale systemen, zoals het telefoonsysteem, het klantbegeleidingssysteem, het klantcontactsysteem, de kennisbank en diverse andere backoffice-applicaties.

Van belang is dat je klanten vriendelijk en op een professionele wijze te woord staat en dat je een snelle en duidelijke vraagstelling bevordert. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van datgene wat er binnen de organisatie/een gemeente speelt en kunt onze inwoners ook inhoudelijk een stap verder helpen.

De opdrachtgever(s)

Werken bij Leidschendam-Voorburg
Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen.

Wij werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief bij onze medewerkers. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk “Beste werkgever” op.

KCC
Het Klant Contact Centrum (KCC) vormt voor de inwoners, bedrijven en instellingen van de gemeente Leidschendam-Voorburg de toegang tot de producten van de overheid. De afdeling is regisseur van de vraag en beheert de basisregistraties. De kernwoorden voor KCC zijn klantgericht, betrouwbaar en transparant. Binnen het KCC werken wij volgens het principe van hostmanship: wij behandelen de klant zoals de klant graag behandeld wil worden en wij werken aan een mensgerichte dienstverlening. De afdeling KCC bestaat uit 4 teams namelijk, Eerstelijns, Vergunningen, Basisregistraties en Kwaliteit en Organisatie

Functie eisen

  • Minimaal 32 uur beschikbaar, in ieder geval op maandag, dinsdag, donderdag van 08.30-17.00 uur.
  • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon en laptop inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Wij adviseren dat deze apparatuur door de detacheerder wordt verstrekt. Indien detacheerder dit niet doet, is vereist dat detacheerder zelf duidelijk met de kandidaat afstemt dat privé apparatuur van kandidaat gebruikt wordt en apps / programma’s op privé laptop en -telefoon worden geïnstalleerd door ons.
  • Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, wordt het werk thuis uitgevoerd. Een rustige werkplek en apparatuur is dan een vereiste. Inwerken zal op kantoor in Leidschendam plaatsvinden.
  • Minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring bij een Klantcontactcentrum bij een gemeente in de afgelopen 2 jaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met klantcontact in de afgelopen 4 jaar
  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4
  • Aantoonbare kennis van administratieve processen en het werken met een CRM systeem

Competenties

  • Integriteit: Je handelt eerlijk en betrouwbaar binnen de gangbare (vastgestelde) ethische normen.
  • Conflicthantering: Je bent in staat om correct en tegemoetkomend te reageren op de reacties van anderen op het eigen gedrag, beleid of functie-uitoefening. Je weet adequaat te reageren op problemen, zonder hierdoor in het gedrang te komen of er te emotioneel onder te worden.
  • Klantgerichtheid: Je weet wensen of behoeften van klanten of gebruikers te onderzoeken en hiernaar te handelen. Daarnaast speel je in op de doelstellingen van doelgroepen en opdrachtgevers voor de langere termijn.
  • Mondelinge communicatie: Je maakt ideeën en meningen in begrijpelijke taal aan anderen mondeling duidelijk en je weet aan te sluiten bij het publiek.
  • Nauwkeurigheid: Je verricht werkzaamheden met een grote mate van accuratesse.

Extra info

  • Duur 5 maanden
  • Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend
  • Uren per week 32
  • Start 1 juni 2021

Locatie

Leidschendam-Voorburg

Publicatiedatum

30.04.2021

Publicatie eindigt

05.05.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.