Casemanager APV/Bijzondere Wetten – taakgebied evenementen

Nieuw

Functie omschrijving

Als casemanager Bijzondere Wetten en APV taakaccent evenementen ben je verantwoordelijk voor het adviseren, beoordelen en afgeven van vergunningen op het gebied APV en specifiek die van evenementen. Je zorgt ervoor dat het gehele proces van vergunningverlening op basis van de APV snel en juist verloopt. Als casemanager toets jij aanvragen voor evenementvergunningen aan geldend beleid, wet- en regelgeving.

Je draagt zorg voor de noodzakelijke afstemming en communicatie met de betrokken uitvoerende partijen binnen en buiten (politie, brandweer en omgevingsdienst) de organisatie. Je coördineert de werkzaamheden en bewaakt de processen rondom de vergunningverlening. Voor aanvragers/organisatoren van evenementen ben jij als casemanager het eerste aanspreekpunt. Je adviseert inzake (on)mogelijkheden betreffende de vergunningverlening, toezicht en handhaving en signaleert mogelijke verbeteringen met betrekking tot APV en bijzondere wetgeving. Je adviseert over bestuurlijke gevoelige zaken, over beheersmatige aspecten van vergunningsaanvragen en de technische afhandeling van bezwaar en beroep.

Naast de behandeling van vergunningaanvragen handel je ook meldingen voor vergunningvrije evenementen af.

Omschrijving kandiaat

Wij zoeken een vergunningverlener evenementen met enkele jaren werkervaring. Je hebt minimaal hbo-niveau, actuele kennis van wet- en regelgeving van APV en Drank- en Horecawet. Je kunt mensen inschatten, je in hen verplaatsen en overziet situaties. Je voelt je verantwoordelijk en neemt de regie, vanuit een praktische en dienstverlenende instelling. Je bent besluitvaardig, resultaatgericht, adviesvaardig en kan creatief oplossingen bedenken. Je werkt actief samen binnen het team en helpt bij te dragen aan het realiseren van de doelstellingen van de gemeente.

Functie eisen

  • Aantoonbare opleiding (getuigschrift) op minimaal HBO niveau
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van vergunningverlening evenementen binnen een gemeente
  • Aantoonbare werkervaring binnen het brede werkveld van Bijzondere wetten (bijv. standplaatsenvergunning, Drank en Horecavergunning, exploitatievergunning, etc.)
  • Je hebt aantoonbare kennis (via werkervaring op CV of getuigschriften van trainingen) van afgeven evenementenvergunningen
  • Je hebt aantoonbare kennis (via werkervaring op CV of getuigschriften van trainingen) van wetten en regels op het gebied Bijzondere Wetten
  • Je hebt bij voorkeur aantoonbare recente werkervaring bij een gemeente met meer dan 100.000 inwoners.

Extra info

Van 10-5-2021 t/m 5-11-2021 | Optie verlenging: n.v.t. | Standplaats: Amersfoort | Vergunning & Handhaving | Uren: 32 per week

Locatie

Amersfoort

Publicatiedatum

12.04.2021

Publicatie eindigt

24.04.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.