Jurist

Nieuw

Functie omschrijving

De jurist werkt onder de verantwoordelijkheid van de manager van Team Omgevingsvergunningen van de gemeente Leiden. Het team behandelt alle aanvragen voor een omgevingsvergunning voor bouwen, bomenkap, wijziging gebruik en verkamering. De behandeling omvat de vooroverleggen, de aanvraagbehandeling en het bezwaar en beroep. Ook de afhandeling van het bezwaar en beroep tegen de opgelegde leges behoort tot het takenpakket van het team. Het team heeft behoefte aan extra juridische capaciteit. De werkzaamheden van de jurist bestaan uit het behandelen van bezwaar en beroep tegen verleende of geweigerde omgevingsvergunningen en tegen leges- en ligplaatsaanslagen.

Functie eisen

  • Beschikbaar per 24 maart, voor minimaal 8 uur per week
  • Tenminste 3 jaar ervaring als jurist in het behandelen van bezwaar en beroep tegen verleende of geweigerde omgevingsvergunningen en tegen leges- en ligplaatsgeldaanslagen.
  • Een afgeronde WO opleiding in Nederlands Recht
  • Kennis van de belastingwetgeving en de bouwregelgeving is zeker gewenst
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden

Extra info

De initiële duur van de overeenkomst bedraagt 12 maanden, 8-28 uur per week, met optie tot verlenging van 36 maanden. De aanvangsdatum van de overeenkomst ligt naar huidig inzicht op 24 maart 2021.

Locatie

Leiden

Publicatiedatum

25.02.2021

Publicatie eindigt

06.03.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.