P&O adviseur Algemeen

Nieuw

Functie omschrijving

Ben jij een ervaren P&O adviseur & projectleider? Het programma BBA (Bedrijfsvoering, Beleid en Advisering) biedt een uitdagende opdracht voor een P&O adviseur & projectleider.

Je komt te werken binnen een organisatie en team wat vol in beweging is. In je opdracht ben je actief in twee rollen, (60%) P&O adviseur en (40%) projectleider.

Naast de uitvraag via DAS worden er ook op korte termijn een tweetal vacatures gepubliceerd voor structurele invulling. Deze opdracht is gericht op vervanging en overbrugging tot de structurele invulling. Mocht je daar ook interesse in hebben dan willen we je vragen om ook een aparte sollicitatie in te dienen via de website Werkenvoor.brabant.nl zodra deze gepubliceerd zijn.

Werkzaamheden

In je rol als P&O-adviseur (+/- 3 dagen per week) ben je de adviseur voor een aantal eenheden en programma’s de sparringspartner voor de betreffende managers. Je adviseert de managers met tactische vraagstukken en je bent in staat om gezamenlijk op organisatieniveau met je managers de strategische langere termijn te waarborgen middels toepassing van SPB en SPP.

In je rol van projectleider (+/- 2 dagen per week) ben je inzetbaar voor een specialisme binnen P&O. In deze rol zorg je voor een beleidsmatige implementatie van nieuwe of lopende projecten/personeelsinstrumenten bij je P&O-collega’s en andere betrokken in de organisatie. Hierbij mag je denken aan inzet bij onderwerpen als MO (medewerkersonderzoek), diversiteit, implementatie CAO onderwerpen, FUWA etc.
Om dit verder te brengen betrek je P&O-collega’s, organiseert bijeenkomsten met het management, verzorgt de communicatie, zorgt voor (directie)besluitvorming en vervolgproces naar medezeggenschap en medewerkers.

Vanuit je rol als adviseur en/of projectleider begeleid je de organisatie bij de ontwikkeling naar een opgavegestuurde netwerkorganisatie met thema’s op gebied van Organisatieontwikkeling, Toekomstbestendige Bedrijfsvoering en Aantrekkelijk Werkgeverschap.

Omschrijving kandiaat

Dat je als P&O professional een enthousiaste en stimulerende persoonlijkheid met je meebrengt, die doortastend, initiatiefrijk en resultaatgericht kan werken.

Functie eisen

  • minimaal 5 jaar werkervaring als P&O adviseur. Bij voorkeur een organisatie met min. 500fte. Dit blijkt uit het CV.
  • 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van beleidsontwikkeling of personeelsinstrumenten. Dit blijkt uit het CV.
  • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van personeel en organisatie. Dit blijkt uit het CV.
  • Minimaal een HBO-opleiding. Dit blijkt uit het CV.
  • Minimale ervaring als P&O-adviseur (knockout)
  • Minimaal 5 jaar ervaring als P&O adviseur Aantoonbare ervaring als projectleider t.b.v. het ontwikkelen van beleid en/of personeelsinstrumenten. Dit blijkt uit het CV.
  • Ervaring bij een overheidsorganisatie. Dit blijkt uit het CV.

Extra info

Van 1-4-2021 t/m 1-7-2021 | Optie verlenging: 2 x 2 maanden | Standplaats: 's-Hertogenbosch | Personeel & Organisatie | Uren: 36 per week | Aantal FTE: 1

Locatie

's-Hertogenbosch

Publicatiedatum

23.02.2021

Publicatie eindigt

02.03.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.