Job Carver - Matchmaker

Nieuw

Functie omschrijving

Voor de doelgroep banenafspraak zijn we binnen team Werk op zoek naar versterking die gedurende 8 maanden: Bemiddelbare kandidaten met een arbeidsbeperking ‘werft’ bij de consulenten doelgroep register en deze duurzaam plaatst naar een –bestaande of nieuw gecreëerde - baan.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige jobcarver/matchmaker. Dit doe je met zowel een sociale als een commerciële instelling. Je werft kandidaten bij de consulenten, voert gesprekken met kandidaten, en coacht hen naar werk. Soms vind je daarvoor bestaande plekken voor de groep arbeidsbeperkten, in andere gevallen ga je in gesprek met werkgevers over de mogelijkheden om iemand met een beperking een plek in het proces te geven. Op die manier creëer je nieuwe banen voor de kandidaten. Vaak is er een creatieve investering nodig om te komen tot resultaat. Dit beheers je en vind je leuk. Je bent betrokken en geïnteresseerd maar verliest je doel niet uit het oog. Je netwerk is heel groot, in Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar, Zuid-Holland Centraal, Haaglanden en Leiden. Je zoekt naar mogelijkheden, nee is geen optie. Je bent zorgvuldig maar zeker ook met daadkracht. Je bent commercieel gedreven, en snapt ook hoe een gemeente werkt. Je werkt nauw samen met je collega’s van het Werkgeversservicepunt om de kansen in de markt optimaal te benutten.

De opdrachtgever(s)

Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers. Onze ambitie is om de Beste Gemeentelijke Dienstverlener van Nederland te zijn. Dit vraagt veel van onze medewerkers. Als organisatie doen wij er alles aan om onze medewerkers hier optimaal in te faciliteren, op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO). Bijvoorbeeld door vorm te geven aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Functie eisen

  • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als jobcarver/matchmaker in de afgelopen 6 jaar
  • antoonbare werkervaring met de doelgroep arbeidsbeperkten in de afgelopen 5 jaar
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar

Competenties

  • Ondernemingszin: Je pakt in het werk nieuwe zaken aan en doet voorstellen voor verbeteringen of vernieuwingen, waardoor nieuwe wegen kunnen worden ingeslagen en nieuwe werkterreinen kunnen worden ontwikkeld.
  • Creativiteit: Je komt met verschillende mogelijkheden (ook niet voor de hand liggende alternatieven) voor het oplossen van problemen en weet geheel nieuwe werkwijzen te bedenken ter vervanging van bestaande methoden en technieken.
  • Visie: Je kunt goed afstand nemen van de dagelijkse praktijk en zaken in een breder verband plaatsen. Je bent in staat je op de lange termijn te richten en vertaalt informatie naar ideeën voor de toekomst.
  • Omgevingsbewustzijn: Je bent je bewust van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren, speelt in op deze ontwikkelingen en vertaalt deze naar het eigen werkgebied.
  • Regisseren: Je brengt belangen, opinies en inbreng van diverse partijen samen, geeft vorm aan en richting aan (uiteenlopende) samenwerkingsverbanden en realiseert een gemeenschappelijk resultaat.

Extra info

  • Duur 8 maanden
  • Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend
  • Uren per week 28
  • Start 1 februari 2021

Locatie

Leidschendam-Voorburg

Publicatiedatum

13.01.2021

Publicatie eindigt

17.01.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.