Beheerder riolering (Bouwkunde & Civiele techniek)

Nieuw

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden (mutaties, datakoppeling, maatregelenpakketten en onderhoudsniveau ’s verwerken) van alle digitale informatie en toegankelijkheid voor gebruikers van alle beschikbare data over het gemeentelijke rioolstelsel. Beheerdata omzetten naar GWSW-standaard, deze beschikbaar maken als open data en het opstellen van visualisaties van beheerdata in een GIS-omgeving. Revisietekeningen en nieuw aangeleverde data toets je aan de afgesproken kwaliteitsnormen (ARGU) en stemt onvolkomenheden af met betrokken projectleiders. Voor het opstellen van bestekken en onderhoudsprogramma’s lever je de gewenste informatie aan bij de werkvoorbereiders. Vragen van particulieren, aannemers en collega’s over riool aansluitingen en rioolstrengen beantwoord je op basis van eigen kennis, ervaring en informatie uit het beheerssysteem.

Als Beheerder Riolering draag je bij aan een schonere en toekomstbestendige leefomgeving voor de inwoners en bezoekers van Uden. Binnen de afdeling Ruimte werk je programmatisch samen met nog zeven andere riooldeskundigen (adviseur, werkvoorbereiders en toezichthouders) aan het onderhoud en de renovatie van het gemeentelijk rioleringssysteem.

Je zorgt voor een actueel, compleet en toegankelijk rioolbeheersysteem. Levert gegevens aan voor het opstellen van jaarlijkse onderhoudsprogramma’s en uitvoeringsbestekken voor rioleringen, randvoorzieningen en voor het dagelijks beheer. Toetst onderhoudsprogramma’s en bestekken op aangeleverde gegevens en adviezen.

De opdrachtgever(s)

Waar kom je te werken?

De gemeente Uden is een actieve organisatie die haar werknemers voorbereidt op veranderingen in de toekomst. De organisatie heeft 4 afdelingen en ongeveer 350 werknemers. Uden werkt nauw samen in de regio met andere (overheids-)organisaties. De gemeenten Landerd en Uden hebben op 16 april 2020 het herindelingsadvies vastgesteld tot het samen vormen van een nieuwe gemeente Maashorst per 1 januari 2022.

De afdeling
De afdeling Ruimte bestaat uit vijf teams: Dienstverlening, Inrichting, Ontwikkeling en twee teams Uitvoering. Het team Inrichting bestaat uit circa 30 medewerkers waaronder beheerders, werkvoorbereiders en adviseurs op gebied van groen, ecologie, cultuurtechniek, recreatie, wegen, openbare verlichting, kunstwerken, riool en water. Daarnaast maken een aantal juristen (contracten, bestemmingsplannen en openbare ruimte), stedenbouwkundigen, verkeerskundige en adviseurs op gebied van milieu en bodem deel uit van het team. Het team wordt aangestuurd door een teamleider.

Omschrijving kandiaat

  • Een afgeronde civiele opleiding op MBO- niveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied;
  • Ruime ervaring met beheerssysteem Kikker;
  • Kennis van beheerpakketten, de GWSW-standaard, Microstation en Q-gis is een pré;
  • Je bent een fijne teamgenoot en ingesteld op samenwerken, maar kan ook zelfstandig aan de slag;

Voor iedere werknemer vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op.

Functie eisen

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding op het gebied van civiele techniek.
  • minimaal 3 jaar recente werkervaring heeft met beheersystemen in het vakgebied riolering (met name Kikker)
  • Kennis van beheerpakketten, de GWSW-standaard, Microstation en Q-gis is een pre.

Extra info

Van 15-2-2021 t/m 31-12-2021 | Optie verlenging: 4 x 6 maanden | Standplaats: Uden | Bouwkunde & Civiele techniek | Uren: 32 per week | Aantal FTE: 0,89

Locatie

Uden

Publicatiedatum

08.01.2021

Publicatie eindigt

19.01.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.