Toezichthouder civiel

Nieuw

Functie omschrijving

Gedurende de uitvoering ben je de rechterhand van de directievoerder. Je monitort en bewaakt voortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden en rapporteert hierover. Vanuit je rol als toezichthouder neem je deel aan bouwvergaderingen en leg je de afspraken vast in bouwverslagen. Je zorgt ervoor dat de (bestek)administratie op orde is, onderhoud contact met de opdrachtgever, nutsbedrijven, aannemer(s), burgers en andere belanghebbenden. Tevens verzorg je, in samenwerking met bijv. de directievoerder, voorlichtingen in de vorm van informatieavonden of inloopmiddagen. De financiële voortgang, budget bewaking en het toezicht op meer- en minderwerk behoort eveneens tot je werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor technische opleveringen en je zorgt dat de overdracht soepel verloopt. Bij afwezigheid van de Directievoerder of Projectleider neemt hij (tijdelijk) zijn taken waar. Meldingen en klachten van bewoners en andere betrokkenen handel je moeiteloos en op de juiste wijze af.

Jouw primaire project is het zogenaamde “dekkenplan”. De wand en trapconstructies nabij maisonnette woningen in Zoetermeer zijn toe aan vervanging c.q. vernieuwing. Naast de technische en veiligheidsaspecten behelst dit project ook een behoorlijk stuk omgevingsmanagement van de toezichthouder. Dit is een meerjarig project.

De opdrachtgever(s)

Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

Afdeling
De afdeling Stadsbeheer heeft als missie: “Samen aan de kwaliteit van de stad werken”. Stadsbeheer zorgt samen met de Zoetermeerders voor de kwaliteit van de leefomgeving en de duurzame instandhouding en onderhoud van de openbare ruimte in een door de Raad vastgestelde kwaliteit en tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten.
Stadsbeheer is binnen de directie Stad de integrale beheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het beleid, de programmering en (de regie op) de uitvoering van alle activiteiten die nodig zijn voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.
Stadsbeheer levert dagelijks een grote verscheidenheid aan diensten en producten: van boomverzorging tot straatvegen, van openbare verlichting tot rioolbeheer.
Stadsbeheer doet dit voor alle mensen in die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken.

Functie eisen

  • in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de opdrachtgever. Met deze opdracht komt de kandidaat niet uit op 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van 6 maanden. (Er is dus geen sprake van een 4e overeenkomst of een contractduur van meer dan 3 jaar).
  • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van civiele techniek.
  • Aantoonbare werkervaring met RAW/GC contracten en GWW bestek administratie besteksoftware (duidelijk weergegeven in het cv).
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Toezichthouder Civiel binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 10 jaar
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als Toezichthouder Civiel op het gebied van maaiveldinrichtingen en infrastructuur in de afgelopen 8 jaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met omgevingsmanagement tijdens de uitvoering van projecten in de afgelopen 7 jaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met toezichthouden op bouw -en woonrijpmaak projecten in de afgelopen 7 jaar

Competenties

  • Resultaatgericht;
  • Sterke communicatievaardigheden;
  • Proactief in samenwerken en organiseren;
  • Opbouwend kritisch.

Extra info

  • Duur 12 maanden
  • Optie tot verlenging 2 maal 12 maanden
  • Uren per week 18
  • Start 1 september 2021

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

20.07.2021

Publicatie eindigt

27.07.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.