Communicatieadviseur (Burger- & Publiekszaken)

Nieuw

Werkzaamheden

Voor onze afdeling Publiek, team Klantcontact, cluster Communicatie, zijn wij op zoek naar een

In de 16 uur ga je aan de slag met verschillende communicatieactiviteiten die betrekking hebben op projecten van de drie gemeenten die jij in portefeuille hebt. Over de exacte taakverdeling worden nog afspraken gemaakt.

Twee projecten die in ieder geval tot je takenpakket gaan behoren, zijn:

CuijkDoet:
Uitvoering geven aan het plan van aanpak Citybranding CuijkDoet fase 3. In dit plan staan activiteiten beschreven om de gemeente Cuijk te promoten als een prettige woon-, werk-, en leefgemeente in de breedste zin van het woord. Bij de uitvoering van dit plan van aanpak heb je een coördinerende en uitvoerende rol als het gaat om het verzamelen van ambassadeursverhalen (print en video), de advertentiecampagne in de breedste zin van het woord (online en print) het bijhouden van de website CuijkWoont en de verschillende social media kanalen.

Bedrijvenpark Laarakker:
Het oppakken van alle voorkomende communicatieactiviteiten voor Bedrijvenpark Laarakker zoals het bijhouden van de social media kanalen en de website, het versturen van de nieuwsbrief en organiseren van bijeenkomsten. Van advies tot uitvoering.

De opdrachtgever(s)

Werken voor de werkorganisatie CGM betekent werken voor drie gemeenten: Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. Drie zelfstandige gemeenten, ieder met een eigen dynamiek en ambitie. Gelegen in het noordoosten van Brabant, een streek die bekend staat om z’n gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Een goede dienstverlening aan de 48.000 inwoners van de drie gemeenten staat voorop. Bij CGM werken we met ruim 350 medewerkers samen om de ambities van de drie gemeenten waar te maken.

We gaan samen vooruit door integraal te werken, eigenaarschap te tonen en te werken in een sterk netwerk.

We zijn flexibel, vertrouwen elkaar, werken samen en doen!

Omschrijving kandiaat

Als communicatieadviseur beschik jij over het vermogen tot creatief denken, ad hoc werken en snel kunnen schakelen. Als geen ander kun jij goed adviseren en uitvoering geven over en aan de inzet van (marketing)communicatie. Je bent volledig thuis in het gebruik van alle denkbare communicatiemiddelen.

Functie eisen

  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur, waarbij ervaring bij een gemeenten een pré is (dit moet blijken uit het CV).

Extra info

Van 1-10-2020 t/m 1-9-2021 | Optie verlenging: 2 x 3 maanden | Standplaats: Cuijk | Burger- & Publiekszaken | Uren: 16 per week | Aantal FTE: 0,44

Locatie

Cuijk

Publicatiedatum

04.08.2020

Publicatie eindigt

22.08.2020

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.