Projectleider uitvoering (civiele techniek)

Nieuw

Functie omschrijving

De Zuidas is het grootste stedelijke project in Amsterdam met een veelheid aan deelprojecten die parallel aan elkaar in voorbereiding en uitvoering zijn. In de ontwerpen en plannen speelt de ondergrond een belangrijke rol. Om tijdens de uitvoering niet voor verrassingen te komen staan is het belangrijke om proactief en gestructureerd na te gaan wat nodig is voor de ondergrond en welke slimme oplossingen mogelijk zijn om problemen te voorkomen en overlast tijdens de uitvoering zo veel mogelijk te beperken. Essentieel daarbij is een goede advisering van projectleiding en aannemers. Wij zijn daarom op zoek naar een betrokken projectleider uitvoering die de verbinding weet te leggen tussen de projecten en de ambitieuze omgeving van de Zuidas. Een professional die kan samenwerken met projectteams, aannemers en diensten en bedrijven. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een proactieve instelling, overtuigingskracht en goede advies - en communicatieve vaardigheden.

Werkzaamheden

Als Projectleider Uitvoering geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden van projecten. Je denkt mee in de voorbereiding en stemt af met de integraal projectleider om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en stuur je hierbij proactief, zodat risico's zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de integraal projectleider.
De complexiteit van het werk zit in de krappe planning, de afstemming met diensten en bedrijven, de drukke Amsterdamse omgeving, of in een combinatie van alle drie. Over je werk communiceer je naar de integraal projectleider.

De opdrachtgever(s)

Het Ingenieursbureau is de partner binnen Amsterdam voor inkoop, techniek en projectrealisatie voor de grond, weg en waterbouw. We zijn lead buyer voor de fysieke sector. We werken aan projecten van planvorming tot en met uitvoering. In de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor directievoering en toezicht namens de opdrachtgevende diensten van de gemeente Amsterdam. Traditioneel werken we veel met RAW bestekken, maar we zien een verschuiving naar andere contractvormen.

Functie eisen

  • beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau.
  • in het bezit van een erkende HBO opleiding richting Civiele Techniek en minimaal MBO opleiding Civiele Techniek

Wensen

  • ervaring met de Amsterdamse procedures en regelgeving.
  • kennis van en ervaring met diverse contractvormen, waaronder UAV-gc

Extra info

• Startdatum: 1 april 2020
• Einddatum: 31 maart 2021
• Werklocatie: Keet Zuidas
• Aantal fte: 1
• Aantal uren per week: 36
• Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van 2 jaar

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

10.02.2020

Publicatie eindigt

22.02.2020

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.