Jurist Privaatrechtelijk vastgoed & gebiedsontwikkeling

Nieuw

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een juridische adviseur privaatrechtelijk vastgoed & gebiedsontwikkeling die de taken van een privaatjurist op zich neemt. De afdeling Ruimte bestaat uit 5 teams: Ontwikkeling, Dienstverlening, Inrichting en twee team Uitvoering.

Het team Inrichting is verantwoordelijk voor de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden in het kader van gebiedsontwikkeling en alle voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het onderhouden en verbeteren van de openbare ruimte. Het team Inrichting wordt aangestuurd door een teamleider.

Werkzaamheden

Als jurist privaatrecht ben je verantwoordelijk voor het opstellen van aan-/verkoop overeenkomsten, anterieure overeenkomsten en verhaalsovereenkomsten planschade.

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van aanbestedingsrecht, staatsteun, bouwrecht en gebiedsontwikkeling.

Je hebt een goed gevoel voor balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt planmatig en zoekt de samenwerking op met andere medewerkers. Je zorgt er voor dat je voortdurend op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Je bent klantgericht en flexibel.

Functie eisen

  • De kandidaat beschikt over een afgeronde WO-opleiding
  • De kandidaat beschikt over vakkennis op het gebied van Wro, Awb en Boek 3/5/6 van het Burgerlijk Wetboek
  • gedurende de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan op het brede terrein van juridisch adviseur privaatrecht richting bouwrecht, erfpacht, opstalrecht, huur(koop), anterieure overeenkomsten, planschade, onteigeningen, wet voorkeursrecht gemeenten
  • bekend met ruimtelijke procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, ontheffingen etc.) die spelen in de gemeente, zowel in het stedelijk gebied als in het buitengebied

Extra info

  • Van 1-1-2020 t/m 30-6-2020
  • Optie verlenging: 4 x 6 maanden
  • Standplaats: Uden
  • Juridisch
  • Uren: 16 per week

Locatie

Uden

Publicatiedatum

03.12.2019

Publicatie eindigt

11.12.2019

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.