Technisch Manager/Projectleider Uitvoering (civiele techniek)

Nieuw

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een proactieve en op samenwerking gerichte technisch manager c.q. projectleider uitvoering/directievoerder die aanspreekpunt is voor collega's in NW en er samen met hen voor zorgt dat deelprojecten binnen NW soepel en conform de projectdoelen verlopen. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een proactieve instelling, gewend om risico gestuurd te werken, goede onderhandelingsvaardigheden, resultaatgerichtheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Werkzaamheden

Als technisch manager c.q. projectleider uitvoering coördineer je binnen het team Realisatie de deelopdrachten die vallen onder de in 2019 afgesloten samenwerkingscontracten (asfalt en element verhardingen). Je bent het aanspreekpunt voor de collega's van Realisatie en de teamleider en zorgt voor de capaciteitsplanning. Daarnaast ben je betrokken bij projecten van de West tangent. Je denkt daarbij mee in het voortraject en stemt af met de integraal projectleider om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico's zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de integraal projectleider. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de uitvoering en zorg je voor de implementatie van kwaliteitsborging binnen NW.
De complexiteit van het werk zit vooral in het begeleiden van het team in de implementatie van kwaliteitsborging. We werken met professionele collega's, die gewend zijn zelfstandig te functioneren.
Over je werk communiceer je naar de integraal projectleider West tangent en naar de teamleider Realisatie.

De opdrachtgever(s)

Het Ingenieursbureau is de partner binnen Amsterdam voor inkoop, techniek en projectrealisatie voor de grond, weg en waterbouw. We zijn lead buyer voor de fysieke sector. We werken aan projecten van planvorming tot en met uitvoering. In de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor directievoering en toezicht namens de opdrachtgevende diensten van de gemeente Amsterdam. Traditioneel werken we veel met RAW bestekken, maar we zien een verschuiving naar andere contractvormen.

Functie eisen

  • in het bezit van een erkend Hbo-diploma in de richting Civiele Techniek
  • aantoonbare relevante ervaring met de implementatie van kwaliteitsborging.
  • aantoonbare relevante ervaring met het bewaken van de capaciteitsplanning voor een team collega's
  • aantoonbare relevante werkervaring in de afgelopen 8 jaar met directievoering op de volgende terreinen: Maaiveldinrichting en infrastructuur binnen UAV-gc of RAW contracten uitgevoerd in een complexe groot stedelijke omgeving, verzorgen van omgevingsconditionering en BLVC aspecten van infraprojecten, bouwprojecten of gebiedsontwikkeling en coördineren van kabels en leidingwerkzaamheden..
  • aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • bereid om indien nodig op onregelmatige uren te werken (nacht- en weekendwerk).

Wensen

  • ervaring met de Amsterdamse procedures en regelgeving.
  • kennis van en ervaring met diverse contractvormen, waaronder UAV-gc,

Extra info

• Startdatum: 01-11-2019
• Einddatum: 31-10-2020
• Werklocatie: Nieuw-West
• Aantal fte: 1
• Aantal uren per week: 36
• Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van 2 jaar

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

13.08.2019

Publicatie eindigt

24.08.2019

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.