Projectmedewerker zaaksysteem

Deze opdracht is gesloten, het is daarom niet meer mogelijk om hierop te reageren. Bekijk onze actuele opdrachten.
Nieuw

Functie omschrijving

We zoeken naar een deskundige en ervaren projectmedewerker voor het Projectteam “Beter Zaakgericht Werken” voor de doorontwikkeling van het zaaksysteem binnen de gemeente. Daarbij zet jij je kennis en ervaring met proces- en informatiemanagement in. Naast de doorontwikkeling stimuleer je het gebruik van het systeem binnen de organisatie en schrijf je aanbevelingen voor het managementteam.

De opdrachtgever(s)

Zó werkt het in De Bilt
Het is goed werken voor de inwoners, organisaties en bedrijven in de zes dorpen die samen onze gemeente vormen. We weten dat we elkaar nodig hebben om de gemeente De Bilt leefbaarder, groener, duurzamer en ondernemender te maken. Om het voor de 42.000 mensen nog fijner te maken om hier te wonen, te werken en te recreëren. Mensenwerk dus.

Onze ongeveer 240 medewerkers laten zich elke dag weer inspireren door de wensen en ontwikkelingen in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek. Steeds vaker werken wij binnen een netwerk van inwoners en bedrijven, dat zelf zaken voor elkaar kan krijgen. Mensen, middelen en technieken slim aan elkaar knopen: dat is onze kracht. Door meer en betere samenwerking binnen de organisatie en met externe partners: dat is de werkelijke innovatie in onze manier van werken.

Meer informatie vindt u op de pagina Onze organisatie.

Eenheid Inwonerplein
Bij de eenheid Inwonerplein kunnen burgers, bedrijven en instellingen terecht voor alle producten en diensten van de gemeente en op termijn van de overheid. De afdeling ontwikkelt zich van een productgericht naar een proces- en vraag gestuurd organisatieonderdeel dat in nauwe samenwerking met interne en externe partners de dienstverlening verder versterkt.

De eenheid Inwonerplein bestaat uit 2 teams, namelijk team Klantenservice en team Gemeentewinkel.

Als Projectmedewerker zaaksysteem ben je gepositioneerd onder de kwartiermaker/hoofd Inwonerplein en heb je als primaire rol om de organisatie te ondersteunen bij het gebruik van het zaaksysteem. Je analyseert de processen/zaaktypen en adviseert over mogelijke verbeteringen en optimalisaties van de processen/zaaktypen. Door je kennis van het zaaksysteem en de ondersteunende informatiesystemen draag je vervolgens in de rol van functioneel beheerder zorg voor de daadwerkelijke implementatie van zaaktypen, waarbij je de gebruikers vanuit je verbindende rol niet vergeet mee te nemen.

Functie eisen

  • 1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau
  • Aantoonbare werkervaring met zaaksystemen
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met informatiemanagementprojecten in de afgelopen 6 jaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke instelling in de afgelopen 6 jaar

Competenties

  • Je bent enthousiast om deze opdracht op te pakken;
  • Je hebt inzicht in werkprocessen in gemeentelijke organisaties;
  • Je bent innovatief en creatief en kunt over de grenzen van je vak heen kijken;;
  • Je werkt graag samen en benut je netwerk ;
  • Je denkt analytisch en kunt snel schakelen;
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, humor en relativeringsvermogen.

Extra info

  • Aanvang: zsm
  • Einddatum: 31-12-2019
  • Uren per week: 36 uur

Locatie

De Bilt

Publicatiedatum

10.07.2019

Publicatie eindigt

15.07.2019

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.