Ontwikkelaar van Leiderschapsprogramma

Nieuw

Functie omschrijving

We hebben binnen gemeente Nijmegen in april een programma organisatieontwikkeling vastgesteld. Het document 'Een mooie organisatie voor Nijmegen' bestaat uit twee delen. Eerst het grotere verhaal over aanleiding en ambitie en dan het actieprogramma 2019-2021. De acties waarmee we aan de slag gaan zijn ondergebracht in vijf sporen.

We zijn nu gestart met het spoor 3: 'Ontwikkelen van Leiderschap’. In het document 'Visie op leiderschap in een netwerkorganisatie' zijn onze uitgangspunten opgenomen. We nodigen kandidaten uit om met ons mee te denken over dit thema en samen met ons een inspirerend programma te maken voor de leidinggevenden en medewerkers in onze organisatie.

Werkzaamheden

U wordt gevraagd om een programma samen te stellen voor het thema Leiderschap dat aansluit bij het organisatieontwikkelingsprogramma en de vastgestelde visie op leiderschap in een netwerkorganisatie. De gemeentelijke organisatie in zijn algemeenheid en de Nijmeegse context in het bijzonder vormen daarbij het kader.

De planning is dat het programma na de zomer van start kan gaan.

Functie eisen

  • U beschikt aantoonbaar over actuele ervaring (sinds 2015) op het gebied van het vormgeven en organiseren van leiderschapstrajecten voor organisaties met meer dan 500 medewerkers.
  • U beschikt aantoonbaar over een passend en inzetbaar netwerk ter ondersteuning van de verdere vormgeving en organisatie van het leiderschapstraject.

Extra info

  • Aanvang: 1-9-2019
  • Eiunddatum: 31-12-2019
  • Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden
  • Uren per week: 1 a 2 dagen per week

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

11.06.2019

Publicatie eindigt

21.06.2019

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.