Communicatiemedewerker programma U Ned (communicatie)

Nieuw

Functie omschrijving

De regio Utrecht is één van de meest aantrekkelijke, economisch sterke en dynamische gebieden van Nederland. De vraag naar woningen is groot, de arbeidsmarkt groeit en de druk op leefbaarheid en bereikbaarheid neemt toe. In het programma U-Ned werken het Rijk, provincie Utrecht en gemeenten in de regio Utrecht (U10) samen aan evenwichtige en samenhangende oplossingen om deze ontwikkelingen in goede banen te leiden. Meer informatie vind je in het programmaplan. Zo maken we groei bereikbaar! Wij zoeken een communicatieadviseur die de ontwikkelingen binnen het programma U Ned vertaalt naar heldere taal.

Werkzaamheden

  • Je verzorgt de teksten en illustraties voor de website van het programma U-Ned;
  • Je maakt diverse communicatie-uitingen zoals nieuwsbrieven, factsheets, presentaties.
  • Je houdt alle communicatiematerialen actueel.

In samenwerking met de omgevingsmanager U-Ned en de communicatieadviseurs van de betrokken overheden denk je mee over het communicatieplan en de uitvoering daarvan. Jij bent verantwoordelijk voor de productie van de communicatie uitingen zoals het onderhouden van de teksten op de website en het schrijven en produceren van nieuwsbrieven en factsheets. De communicatie uitingen zijn bedoeld voor belangenorganisaties, bedrijven in de regio, medewerkers en bestuurders van de betrokken overheden.

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- of denkniveau, aangevuld met relevante communicatieopleidingen;
  • Je hebt twee jaar of meer gewerkt als communicatieadviseur;
  • Je hebt affiniteit met de onderwerpen ruimte, wonen, werken, bereikbaarheid en leefbaarheid binnen;
  • Je bent in staat om snel tot de kern van het verhaal te komen;
  • Je legt makkelijk contacten.

Extra info

  • Periode: Van 24 juni 2019 tot 31 december 2019, met de optie tot verlenging t/m 31 december 2020.
  • Belasting: 8-12 uur per week gemiddeld

We vergaderen vaak op het Stadskantoor, maar soms ook op het Provinciehuis of in het WTC. De opdracht is een gezamenlijke opdracht van zowel het Rijk, de provincies als de gemeenten die bij het programma U-Ned betrokken zijn. De gemeente Utrecht fungeert hierbij als administratief opdrachtgever.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

29.05.2019

Publicatie eindigt

09.06.2019

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.