Directievoerder Civiel

Nieuw

Functie omschrijving

Als directievoerder ben je verantwoordelijk voor de integrale civieltechnische uitvoering van werken in de GWW, waarbij ook constructieve, cultuurtechnische- en openbare verlichting aspecten aan de orde kunnen zijn. In deze projecten lever je vakinhoudelijke expertise en organiseer je als rechterhand van de projectleider of projectmanager alle werkzaamheden in de uitvoeringsfase. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van toezichthouders, je voert directie UAV over kleine en grote multidisciplinaire projecten, je adviseert over de haalbaarheid van projecten en levert vanuit de realisatie input voor de voorbereiding. Jij bent de voorzitter van bouwvergaderingen, je stemt de werkzaamheden af binnen het projectteam en informeert andere collega's, bestuurders, burgers, particuliere instellingen en aannemers.
Daarnaast lever je voorafgaande aan de aanbesteding een bijdrage aan de toetsing van onze bestekken op inhoud en praktische uitvoerbaarheid.

De opdrachtgever(s)

Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

Afdeling
De afdeling Stadsbeheer heeft als missie: “Samen aan de kwaliteit van de stad werken”. Stadsbeheer zorgt samen met de Zoetermeerders voor de kwaliteit van de leefomgeving en de duurzame instandhouding en onderhoud van de openbare ruimte in een door de Raad vastgestelde kwaliteit en tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten.
Stadsbeheer is binnen de directie Stad de integrale beheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het beleid, de programmering en (de regie op) de uitvoering van alle activiteiten die nodig zijn voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.
Stadsbeheer levert dagelijks een grote verscheidenheid aan diensten en producten: van boomverzorging tot straatvegen, van openbare verlichting tot rioolbeheer.
Stadsbeheer doet dit voor alle mensen in die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken.

Functie eisen

  • In de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de opdrachtgever. Met deze opdracht komt de kandidaat niet uit op 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van 6 maanden. (Er is dus geen sprake van een 4e overeenkomst of een contractduur van meer dan 3 jaar).
  • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van civiele techniek
  • Aantoonbare kennis en werkervaring van UAV en RAW systematiek (duidelijk weergegeven in het cv).
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Directievoerder Civiel binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 10 jaar
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als Directievoerder Civiel op maaiveldinrichtingen en infrastructuur in de af gelopen 8 jaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met de aansturing van partners op het gebied van de ondergrondse infrastructuur tijdens de uitvoering van projecten in de afgelopen 7 jaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met toezicht op bouw -en woonrijpmaak projecten in de afgelopen 7 jaar

Competenties

  • Resultaatgericht;
  • Sterke communicatievaardigheden;
  • Proactief in samenwerken en organiseren;
  • Organisatievermogen.

Extra info

  • Aanvang: 1 september 2021
  • duur: 12 maanden
  • Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden
  • Uren per week: 36 uur

Locatie

Zoetermeer

Publicatiedatum

20.07.2021

Publicatie eindigt

27.07.2021

Contactpersoon

Lang

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.